Postolós - kommentelős oldal?

cworm képe

Hali!

Azt szeretném kérdezni, hogy lehet-e a Drupallal olyan oldalakat csinálni, mint pl a szanalmas.hu vagy az ize.hu? Tehát valaki postol valamit, kirak egy képet vagy videó embedd-et és alatta látszik az utolsó komment... Vagy van-e iylen modul a Drupalhoz? Előre is köszönöm!

aboros képe

de ez a kérdés annyira általános, hogy ennél értelmesebb választ is nehezen lehet adni. olvasd el a kézikönyvet, abból már sokminden kiderül, döntsd el, hogy meg akarod e csinálni a dolgot (ennyi alapján nagyon könnyű lesz) és amikor konkrét problémád van, akkor keress megint és utána kérdezz. konkrétat.

megcsinálni mindent meg lehet, úgy is mondhatnám nincs lehetetlen, csak tehetetlen. (meg telhetetlen, de az egy másik sztori)

0
0

-
clear: both;

nagygdev képe

Arra gondol cworm, hogy van-e olyan smink, vagy megoldható-e olyan View (nézet), amiben egymás alatt megjelennek az adott típusú node-ok (pl. videó és kép tartalomtípusok), együtt a hozzájuk tartozó utolsó hozzászólás szövegeével, időpontjával, beküldőjével (plusz az eddigi hozzászólások száma).

Mindez szépen sminkelve, vagy CSS-sel egymás alá rakva, adott betűmérettel, és mindez pár kattintással, kód buherálás nélkül.

Correct? :P

A Views-zal össze lehet hozni egy ilyen nézetet, csak az nem úgy néz majd ki neki, ahogy szeretné. Érdekes kérdés viszont, hogy lehet-e egyedi CSS-t hozzárendelni egy-egy adott nézethez, hogy egy kicsit másként jelenjen meg?

Ez engem is érdekelne...

0
0
pp képe

Az eredeti felvetésre én modult nem tudok, de egy 6-8 soros modullal simán megoldható. Amit te mondasz az meg

1, nem ide tartozik
2, nyitott kapukat döngetsz, csak bele kéne nézni a generált kódba :P

pp

0
0