poEdit - Többeszszámú forma

Anonymous képe

Sziasztok!

Próbálkozom a modulfordítással.
Minden remekül működik, kivéve, hogy a poEdit és én -együtt- nem tudunk mit kezdeni a .pot fájlban előforduló Többesszámú formával.

Részlet a .pot állományból:
#: privatemsg.module:423
msgid "Hi @name,\nThis is an automatic reminder from the site @site. You have received a new private message.\n\nTo read your message, follow this link:\n!link1\n\nIf you don't want to receive these emails again, change your preferences here:\n!link2"
msgid_plural "Hi @name,\nThis is an automatic reminder from the site @site. You have @count unread private messages.\n\nTo read your messages, follow this link:\n!link1\n\nIf you don't want to receive these emails again, change your preferences here:\n!link2"
msgstr[0] ""
msgstr[1] ""

A msgid_plural rész nem jelenik meg a poEditben, így ezt nem tudom fordítani, az msgid-hez beírt szöveget (ahol van msgid_plural is) pedig nem tárolja.

Notpad++ segítségével tudom szerkeszteni az állományt, ami importálás után működik is, mégis érdekelne, hogyan tudom a problémát poEdittel megoldani

Köszönettel: Piar

aries képe

A többesszám formátumának ezt add meg: nplurals=2; plural=n != 1; . Utána már tudod menteni. Ha szövegszerkesztőben akarod megoldani, akkor a PO fejlécébe ezt tedd bele:

"Plural-Forms: nplurals=2; plural=n != 1;\n"

Aries
http://aries.mindworks.hu
0
0
piar képe

Szia!

Kipróbáltam.
Működik.
Köszönöm.

piar

0
0

piar