Planet - blog.hu, nincs taxonómia feed

szantog képe

Néhány hete írogatom a tapasztalataimat, de most vettem észre, hogy a blog.hu-n nem lehet külön feed-et húzni a tag-ekre.
Gusztáv említette a Planetet, viszont látom, hogy ez szükséges hozzá. Tud valaki megoldást, vagy csináljam meg saját oldalon belül a blogot?

Fórum: 
opera11 képe

Esetleg egy működő, tesztelős, elfekvőben lévő Drupalos oldalon átküldöd a blog.hu-s hírcsatornát a FeedAPI+FeedAPI Mapper modulokkal, mert a blog.hu feedben benne vannak a tag-ek, csak be kell tenni egy szótárba. A kérdés csak az, hogy az eredeti url-re mi fog átmenni, a blog.hu-s url, vagy a köztes drupalos oldal címe, de talán azt is meglehet oldani.

0
0
pp képe

Ha csak a Drupalról fogsz írni, mint ahogyan az a blog címéből sejthető nincs szükség erre. ;) Jöhet az egész feed. ;)

pp

0
0
szantog képe

Akkor hajrá, az pár bejegyzés talán nem lesz zavaró most így ömlesztve a feedben: http://drupaltippek.blog.hu/rss
Remélem, akiknek a blogját belinkeltem, senkit sem zavar, és a [butabot] szöveg sem copyright-os! :) (Gusztávval már legtárgyaltam pm)
Viszont nem nagyon találtam még a témában blogokat, pedig tudom, hogy vannak, ha valaki még megengedi, hogy linkeljem, szóljon bátran!

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Nagy Gusztáv képe

Felvettelek.

0
0

Nagy Gusztáv