Pathauto működési hiba

osimester képe

Sziasztok!

Van egy hibám a Pathauto modullal kapcsolatban. Érdeklődnék, hogy találkozott-e már valaki ezzel a problémával.

A "Minta" oldalon a mentés gomb eltűnt és akármit csinálok nem jön elő.

Amit próbáltam:
- átraktam a modulokat egy üres drupalba és ugyan azt a beállítási állapotot előállítottam, de ott jó volt.
- letöröltem a modul fájljait és az adatbázisból is kitakarítottam
- lecseréltem az admin sminket

Egyik sem hozott eredményt.

Amikor letöröltem a pathautot az adatbázisból, illetve a könyvtárakból, akkor is még el tudtam érni az általa generált oldalakat és beállításokat.
Ha viszont kikapcsoltam a path modult és azt is eltávolítottam, akkor végleg eltűntek. Visszaállítás, után tudtam újra használni a path-t és a pathauto modulokat. Viszont beállítottam amit kellett (ez egy délután volt) és másnap reggel belépve, ismét eltűnt a mentés gomb.

Drupal verzió - 7.26
Pathauto verzió - 7.x-1.2

Akinek van ötlete kérem segítsen!

Üdv és köszi!

OSI

U.i.: Szintén a "Minta" oldalnak szokott baja lenni a jQuery verziójával. Rossz verziónál a csoportlenyító szimbólumok nem működnek megfelelően, de ezt a jQuery update modullal mindig meg tudtam oldani.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
wouhn képe

Számomra az nem egyértelmű, hogy feltehetően mindig is rossz volt, vagy valamikor egyszer csak nem volt már ott, amikor nézted? Ha az utóbbi, akkor van-e olyan modul amit biztosan azóta telepítettél, valami tevékenység, amit azóta végeztél?

0
0
osimester képe

Igen ezen én is gondolkoztam, de amikor jelentkezett a hiba, el tudtam hárítani úgy, hogy letöröltem a pathauto-t a path-t teljesen.

Utána helyreállt. Beállítottam és kijelentkeztem (ez volt tegnap). Ma beléptem és ismét nincs ott a mentés gomb.

Az egyetlen tevékenység, amit azóta végeztem az a jquery update modul frissítése volt. Visszatettem abból is a régi verziót és nem állt helyre, így nem az a baj.

Épp most próbálom meg újra letörölni a két modult (path és pathauto) ... írom, amint kész és felírom miket csinálok miután letöröltem.

0
0
wouhn képe

Ebben az a különös és egyben információforrás, hogy elég felületesen, de végigfutottam a netet, hogy előjött-e másnak ez a hiba, de nem találtam semmi használhatót, ezért valami kozmikus együttállásról lehet szó. A viccet félre téve szerintem vagy több modul is szerepet játszik a helyzet kialakulásában vagy valami el lett rontva, ha ennyire lokálisnak tűnő problémáról van szó.

0
0
osimester képe

A mostani törlés után már nem javult meg.

Én sem találtam semmit a neten. Kézzel semmibe nem nyúltam bele, az admin smink a rubik, de a sevennél is megvan a hiba.

Attól félek én is, hogy lokális, de egy fórum kérdést megért.

Kénytelen vagyok visszaállni egy korábbi mentésre. Annyira működőképes az oldal, hogy a változásokat visszaállítsam belőle.

Köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdéssel.

0
0