Pagerank CCK modul, kell, jó, mi legyen?

opera11 képe

Üdv

Nemrég kijött a Websnapr Field, modulocska, ami a CCK linkekhez ad két új formázási lehetőséget, hogy láthassuk a weboldal képét, körülbelül mint itt a Drupalos linkeknél, csak ez ugyebár automatizált.

Ennek a modulnak az apró szerkesztgetéseivel sikerült egy Pagerank modult összehozni, (mindenféle előképzettség, apik, vagy mik olvasgatása nélkül, a józan paraszti észt segítségül hívva) ha minden igaz akkor működik is, az angolságért és az esetleges hibákért elnézést, javaslatokat/javításokat szívesen fogadok :)

A camelparkos pagrank kijelzőket használja és (igaz picit körülményesen) be lehet állítani bármelyik kijelzőt a 4 közül. Figyelni kell, hogy ha Google+Yahoo-s ikont használunk, akkor az ahhoz kapcsolódó nézetet kell használni. Biztos lehet egyszerűbben is, de az már meghaladja a képességeimet :)

Ha jól néztem, akkor GPL licenszű az átszerkesztett Websnapr Field modul, akkor elvileg fel is lehet tölteni a drupal.orgra? A másik kérdésem, hogy érdemes? Ha jól néztem, akkor még nincs ilyen, csak sima URL-eket lekérdező modul

Mindenestre akit érdekel: Demó - Letöltés