Page not found hiba az UW-n!

Sipi képe

Múlt héten éppen a tinyMCE modult rakosgattam fel a blogomra (http://sipiblog.uw.hu/), amikor az sql file futtatása után előjött ez a hiba. Nem hiszem egyébként, hogy két tábla létrehozása okozta volna a hibát, csak éppen akkor jött elő. Be akartam kapcsolni a modult az admin felületen és már ezt a hibát kaptam. Érdekes, hogy a fejléc és a lábléc megvan, még a hátteret is betölti, csak a tartalom nincs meg! Megnéztem a MySQL szerver beállításomat az UW admin oldalán és nincs semmi változás. Az FTP-t is ellenőriztem, minden file megvan, file és MySQL tárhelyem is van elegendő.
Az Ultraweb-bel van baj?
Kérem segítsetek!

Sipi képe

Nem tudom, hogy mi lehet az oka, de amikor az admin felületen a modulok menüpontot választom, az összes modulomat kikapcsolttá állítja (ezért van a Page not found üzenet), na de mi? A Drupal, vagy az Ultraweb? Mindig "Lost connection to mysql..." üzenetet kapok vissza és kapcsolgathatom egyenként a modulokat phpmyadmin-ban. Illetve most már írtam egy egyszerű kis sql-t, amivel visszakapcsolom őket, de még nem az igazi, mert a bal oldali menü nem úgy működik, ahogy kellene.
Aki php+mysql-hez ért egy kicsit megnézhetné, hogy mit babrál a rendszer a 'system' tábla 'status' mezőjével, mert az nullázódik ki, legalábbis ezt vettem észre. Próbáltam ugyan nézegetni a forrást és ott van is valami 'init'-szerűség (ami akár lehet a 'status' mező kinullázása is, na de ha kinullázza, akkor utána mikor betölti az admin oldalra a modulok checkbox-ainak az állapotát, honnan fogja tudni mit kell állítani? mindegy, csak magamban beszélek), szóval nem értek a php-hez és nem tudom mi folyik itt.

0
0
Anonymous képe

Külföldről nem elérhető az Ultraweb egyetlen oldala sem. Sem a szolgáltató oldala, sem egyetlen regisztrált oldal sem. Még a sajátomat sem tudom megnézni.

0
0
Anonymous képe

Azt az előbb elfelejtettem hozzátenni, hogy a parancssorba beírt tracert www.uw.hu sem működik. Ismeretlen cím. Valaki kívülről letilthatja az IP címemet az UW szerverről, pedig az oldalamon nincs semmi tiltott dolog, csak műszaki infók?

0
0