Oldalt mentés után e-mailben csoporttagoknak

zoli képe

Elég rég óta dolgozom a problémán, egyelőre nem akadtam a megoldásra, gondoltam felteszem a kérdést:

csinálok egy űrlapot, és azt szeretném hogy egyrészt készítsen belőle oldalt (ez nem gond), másrészt a kitöltött adatlapot (vagyis az oldalt) küldje el e-mailben egy általam kiválasztott felhasználói csoportnak. Hoppá. Itt a baj, ugyanis csináltam egy új oldaltípust, de csak "felhasználók" mezőt tudtam hozzáadni, "felhasználói csoport" mezőt nem. Találkozott valaki már ilyen problémával?

Pasqualle képe

talan ha reszletezned. peldaul milyen modulokat is hasznalsz? alap drupalban nincs urlapkeszito es felhasznalo mezot sem lehet csak ugy hozzaadni.
fuss neki megegyszer a kerdesnek..

0
0
zoli képe

leegyszerűsítve: hogy tudok egy oldalt elküldeni egy bizonyos felhasználói csoportnak (egyetlen felhasználónak ugyan el tudom a Forward modul segítségével, nekem azonban különböző szempontok alapján összeválogatott csoportoknak kellene elküldenem)?

0
0
Pasqualle képe

a forward modullal a beirt email cimekre tudod az oldalt elkuldeni, akar tobb email cimre is. nem ertem hogyan hoztad ossze ezt a felhasznalokkal..

0
0
zoli képe

Felhasználói csoportokban, csoportonként akár több száz felhasználónak kell alkalmanként egy-egy bizonyos oldalt (adatokkal) elküldenem. A forward modullal az azt hiszem eltartana egy ideig... A mass mailer nem jó, mert az adatfelvitel űrlappal történik. a forward modul pedig százas nagyságrendű címzettek esetében szintén hasznavehetetlen.

0
0