Node to XML

Richter Miklós képe

Kedves Guruk!

A kérdésem egyszerű, de még sem találok megoldást. A feladat annyi lenne, hogy egy node mentése után a megadott tartalommal készítsen egy XML-t és mentse le egy adott helyre a szervere.

Tudna valaki segíteni nekem, hogy van-e erre megírt modul?

Köszönettel:
Miki

Drupal verzió: 
nevergone képe

Szia!

Attól tartok, ezt nem fogod egyedi fejlesztés nélkül megúszni. Nem találtam olyan modult, ami ezt kompletten tudná, esetleg a Feeds vagy Services modul irányába érdemes nézelődnöd.

2
0
HF leon képe

Amikor először olvastam kissé felületesen a kérdésed úgy értettem, hogy egy node-ot akarsz xml-é konvertálni, ám mikor rendesen elolvastam sajnos én is arra jutottam, hogy ilyen modul nincs.

Meglehet csak egyedi fejlesztésű modullal oldható meg a feladat :(.

1
0
nevergone képe

Pontosan mihez kellene ez az XML? Lehet, hogy úgy jobban tudnánk segíteni.

1
0
Richter Miklós képe

Szia!
Elnézést a késői válaszért, de nem voltam gépközelben (pihentem).:-)
Van egy drupal alkalmazásom a mi össze van kapcsolva egy CDS vállalat irányítási rendszerrel. A lényeg az hogy hoznak létre az én rendszeremben is adatokat (nod) amelyeket a létrehozásuk után át kéne alakítani automatikusan egy xml formába és fellőni egy adott helyre a szerveren. Természetesen ez automatikus lenne.
Néztem természetesen, hogy a szabályban lehetne egy új tartalom elkészülése után megírni egy php-t, de ez egy picit macerás. Nyílván ha nem lesz más meg kell tennem. Bár egy picit fura nekem vagy csak én gondolom, hogy ez egy hétköznapi igény, így akár lehet rá megoldás is egy modul keretében.

0
0
zedclans képe

Esetleg, ha nem is egy lépcsős megoldásban, erre felé indulni? https://www.drupal.org/project/views_data_export

0
0