Node reference mező megjelenésének beállítása

Racsi képe

Sziasztok!
Hasonló problémára keresem a megoldást, mint ennél fórumtémánál.
Adott egy Esemény elnevezésű tartalomtípusom, létrehoztam Node Reference modul használatával egy Kapcsolódó galéria mezőt az adott eseményhez kapcsolódó galéria hivatkozáshoz. A mező megjelenítéseknél a formázási beállításoknál Rendered Node lehetőséget kiválasztottam, majd a nézetmódnál a Bevezető nézetet.
Ez majdnem jó, de sajnos megjelenik a bevezetőből a tovább hivatkozás, valamint a nyelvek hivatkozás is. Ez így kissé zavaró, mert nem lehet értelmezni, hogy ezek az Esemény tartalomtípushoz tartozó hivatkozások, vagy a hivatkozott galériához. Az lenne a célom, hogy csak a galéria címe, ill. néhány fotó jelenjen meg a galériából.
A hivatkozott fórumtémában a fórumtársak a Display Suit-et javasolták. Ezzel sajnos nem vergődtem zöldágra. Sikerült létrehoznom egy nézetet, amivel odáig jutok, hogy hasonlóan jelenik meg a mező, mint a bevezető nézetmód beállítása esetén. Nem tudom, hogyan gyomláljam ki a nem kívánt hivatkozásokat a nézetből?

Segítségeteket előre is köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Dahar képe

A galéria tartalomtípus megjelenítési beállításainál, a bevezetőnél, az oldal alján beállítottad hogy milyen layoutot használjon, mondjuk egy oszloposat?
Mert ha megtetted akkor a DSnek hála ezek a mezők mind megjelennek a bevezető megjelenítési beállításnál és tilthatóak lesznek.

Egyébként ha panels-el rakod össze az események tartalomtípus oldalát akkor egy szövegkörnyezeti szűröl tartalomtábla views-al is el tudod érni a célodat.

3
0
Racsi képe

Ez a momentum kimarad, hogy a layout-ot beállítsam. Miután választottam egy elrendezést, ahogy mondtad a megjelenítési beállításoknál ezeket a mezőket is tilthattam.

Köszönöm a segítséget!

2
0