Node Options értékek alapbeállítása

MrPrise képe

Hello!

Hogy lehet módosítani a node hozzáadása ablakban lévő Options dobozban a dolgokat?
Konkréten azt szeretném ha az új node-ok először egy várólistába kerüljenek és utána az jelenjen meg az oldalon amelyiket én már elfogadtam. Ahogy látom alapban a "In moderation queue" nincs bekapcsolva.
Hogyan tudnám azt megoldani, hogy legyen 2 linkem pl hozzáadás és javaslat címen.
A hozzáadás az úgy adja hozzá az új infot, hogy rögtön az ki is kerül az oldalra várólistába kerülés nélkül. A javaslat linknél hozzáadottak pedig előbb egy várólistába kerülnek.
Köszi!

Fórum: 
MrPrise képe

Megtaláltam hol lehet beállítani.
Most már csak a 2. kérdésre keresem a választ.

0
0
docker képe

A korrektség kedvéért, akkor be is írhatnád ide a megoldást az első kérdésedre is :)
Én érdeklődöm.

0
0
MrPrise képe

Jogos ;-)
Szóval adminként content/configure/content types ott a megfelelő node típusnál configure. Ott a workflow résznél bejelölöd "In moderation queue"-t defaultnak.
Ezután ha valaki felvisz egy ilyen node-t akkor csak a várósorba fog kerülni, onnan az admin tudja "előléptetni" v törölni.

0
0
Anonymous képe

Egyszerűen ki kell kapcsolni a közétett checkboxot a megadott helyen. Ekkor az adminisztrátor ("tartalmak adminisztrálása" joggal rendelkező felhasználó) tudja közétenni a tartalmat, vagy törölni.

pp

0
0
MrPrise képe

Ha a fenti default menüben nincs bejelölve semmi akkor a node szerkesztő formnál kapok egy rakás warningot.
Valaki kipróbálná hogy neki is így van-e? Köszi!

0
0
mgergo képe

Sziasztok,

A default értékeit hogyan lehet megváltoztatni? Arról van szó, hogy a blogereknek, nem akarom megadni a node adminisztrációhoz való jogot, egy 4.5.7-es drupin, mert így akár kárt is okozhatnának, ugye mindenki más bejegyzésének adminszitrálásával....viszont ha ezt a jogot nem adom meg, akkor a blog bejegyzés során, nem jelenik meg a csak arra a blogbejegyzésre vonatkozó Beállítások (Options) panel, és így automatikusan a főoldalra, forditás szerint "Címlapra kerül". Ez se lenne jó megoldás.

Ha valakinek van tapasztalata a default értékek megváltoztatásában kérem irjon ide, vagy mailben.([email protected])..köszönöm

0
0
mgergo képe

Aki esetleg ugyan úgy elnézné a dolgot mint én:

admin/node/configure/defaults

:-)

0
0