Node -ok nézetének megváltoztatása

aboros képe

Első szárnypróbálgatásaimat teszem éppen saját modul fejlesztésében és kicsit elakadtam. Drupal 6.x -re készítettem egy node modult, könnyen ment, most kezdek meg-megakadni csak. Sikerült már olyat csinálnom, hogy hook_link() -el hozzáfűztem a modulom által generált tartalom típushoz egy bizonyos linket.

Nagyjából ezt szeretném most visszafelé csinálni, de nem tudom melyik hurokban kéne ezt megvalósítanom.

Szeretném, ha teaser nézetben nem lenne ott néhány link a $links -ben, illetve még néhány módosítás. Ezeket a dolgokat egyszerűen meg tudnám sminkkel is csinálni akár, de modulba akarom, pont azért, hogy sminkfüggetlen legyen a dolog.

Szeretném a node taxonómia kifejezéseit is például inkább a body -ban viszontlántni, szótárankénti bontásban, nem pedig a $links -ben ömlesztve. Jó lenne, ha se teaserben, se pageben nem szerepelne az %Count Attachments link a linkek között, hanem helyette egy link lenne csak, mondjuk az, hogy "Download" :) És ilyesmi változások.
Ezeket melyik hurokkal csináljam?

Próbáltam a hook_view() -ban módosítgatnia $node -ot, mielőtt azt visszaadnám, de nem igazán működik a linkekre és a taxonómiára, úgyhogy szerintem nem ez lesz a megoldás vagy nem így... :) mindenesetre ez ment:

function mymodule_view($node, $teaser = FALSE, $page = FALSE) {
  $node = node_prepare($node, $teaser);
  $node->content['body']['#value'] = "yahoo, it works!";
  return $node;
}

Simán az összes ilyen típusú node törzse "yahoo, it works!" lett. Mégiscsak a hook_view() kell?