Node-hoz rendelt képgaléria cck+vieflield+view+thickbox

chrispooh képe

Sziasztok.

Készíteni szeretnék olyan galériákat, melyeket a különböző node-okhoz rendelhetek.
Kicsit részletesebben. Felveszek eseményeket. Minden lezajlott eseményhez tartoznak képek, melyeket szeretnék hozzácsatolni az adott esemény node-hoz.
Odáig eljutottam, hogy csináltam egy image node-ot CCK-val. Ide node reference mezőt adtam hozzá, ahol megmondom, hogy esemény típusú tartalmat tudok hozzárendelni a képhez.
Na most ha felviszek egy képet, sikeresen kilistázza az eseményeket, és hozzá tudom rendelni.
Odáig is eljutottam, hogy csináltam egy nézetet, ahol kilistázom az adott eseményhez tartozó képeket. Ezt a nézetet a viewfield segítségével hozzácsatoltam az eseményhez, és nagyszerűen meg is jeleníti az eseményeknél a képeket grid view nézetben.
A problémáim:
- most thickboxot használok a képek megjelenítésére. Sajnos ha megadom, hogy az esemény oldalán hány kép látszódjon, tehát mondjuk lapozót teszek be, és a 20 feltöltött képet szétszedi 2 oldalra - 10-10 képre, akkor az első oldalon lévő képekre kattintva csak az adott oldalon lévő képek között tudok navigálni a thickboxban, tehát a 2. oldal képeire nem terjed ki az előre-hátra gomb. Hogy tudnám megoldani ezt a problémát?
- ha van egy galériám, és benne van rengeteg algaléria, akkor hogyan tudom ezt a node-hoz rendelt válogatást úgy megjelentetni ott algalériaként, mint a többi taxonomy-val létrehozott algalériát? Egyelőre úgy oldalottam meg, hogy beírtam taxonomy-ba az esemény nevét, és így megjelenik ott is, de biztos tudok erre valami jobb megoldást is.

Köszi - Krisztián

Fórum: