Node helyettesítési minta

uniquevisitor képe

Sziasztok!

Mi lehet a node helyettesítési mintája (global token)? Nem találok ilyet sehol és az invite modulba szeretném, ha az adott lapra lehetne meghívni. Van ilyen egyáltalán? Köszi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
pp képe

nem nagyon értem mit szeretnél, mert van olyan, hogy [nid] ami a node id-je, ebből már lehet a nodera hivatkozni a http://oldalad.hu/node/[nid] módszerrel.

Ez volt a kérdés?

pp

0
0
uniquevisitor képe

Köszönöm az infókat.

Az invite modul beállításai között találtam a helyettesítési mintákat, de ott csak a főoldalra tudok hivatkozni. [site-url] Azt szeretném, ha az adott node-ra lehetne meghívni a látogatókat.

Kipróbáltam, amit írtál, hogy http://localhost/node/[nid] címet írom az elküldendő levélbe, de sajnos a levélben nem cserélte le az adott lap címére, hanem ez szerepelt benne.

A node invite lehet h ezt csinálná, de ez sajnos nem működik együtt a Drupal Contact List Importer -rel http://drupal.org/project/dcl_importer amit használni szeretnék (ha jól láttam, csak az invite tudja ezt), hogy minél több embert lehessen meghívni a lapokra. Ez a node invite az aktiválás után a beállítás helyett hibát dobott a http://localhost/admin/settings/node_invite címen:

Fatal error: Call to undefined function theme_token_help() in /var/www/sites/all/modules/node_invite/node_invite.admin.inc on line 103

Lehetőleg az invite-tal szeretném megoldani, vagy a node invite-tal, ha azzal is lehet importálni.

Köszönöm szépen a segítséget.

0
0
Nagy Gusztáv képe

hanem pl. a Node Invite célszerű. Nem ismerem, de pont ezt ígéri.

0
0

Nagy Gusztáv