node generálása modulból gyorstárazással, PHP beviteli mód helyett

nevergone képe

Sziasztok...!

Üzemeltetek egy Drupal oldalt, ahol ezt a node-listát a Views modul használata nélkül, saját kóddal készítem el, amit ez a hozzászólás alapján készítettem el. A működő kódot beillesztettem egy előzőleg létrehozott node -ba, a beviteli formát PHP -ra állítva, és mint látható, működik.
Viszont nem tudom, hogy ez mekkora biztonsági rést jelent az oldalon, illetve mennyire terheli meg a szervert. Mivel ez a lista nem változik túl gyorsan (általában hetente), és csak az adminisztrátorok regisztráltak, ezért érdemes lenne valamilyen módon a kimenetet gyorstárazni, hogy ne kelljen minden látogatáskor kigenerálni az eredményt.
A kérdés már csak az, hogy egy adott node tartalmát milyen módon tudom modulból előállítani, illetve a gyorstárazást hogyan oldjam meg?

aKRON képe

A biztonsághoz nem tudok hozzászólni, de a generálási idő miatt ne aggódj ...majdha napi 3-4 ezer fölé megy a látogaók száma :)

0
0
crt képe

Szia.

Én megpróbálnám valami ilyen módszerrel:

<?php
$output = cache_get('azonosito', 'cache_page');
if (!$output) {
   $content_type = 'teszt_tartalom';
   $output = '';
   $result = db_query (db_rewrite_sql ("SELECT n.nid, cttt.field_szam_value FROM {node} n INNER JOIN {content_type_teszt_tartalom} cttt ON n.nid = ctt.nid WHERE n.type = '%s' AND n.status = 1 ORDER BY cttt.field_szam_value ASC"),$contet_type);
   while ($node = db_fetch_object($result)) {
   $output .= l($field_szam_value, 'node/' . $node->nid) . '<br>';
   }
   cache_set('azonosito', 'cache_page', $output);
}
print $output;
?>

Nem biztos, hogy így kell csinálni, de talán elindulásnak jó lesz.

Üdv: Zoli

0
0
nevergone képe

Szeretnék ehhez a listához egy RSS -t készíteni "kézzel", amelyet a látogatók használhatnak élő könyvjelzőként, kitehetem a tartalmát blokkba, stb.
Milyen módon lehet modulból RSS -t készíteni és manipulálni?

0
0