Nézet listázzon mindent, ne csak az újakat

pante képe

Sziasztok!

Azt hogy kell megoldani views-ben, hogy egy újonnan létrehozott nézetem visszafelé is kompatibilis legyen a már meglévő node-okra?

Csináltam egy logikai mezőt adott tartalomtípusra, majd az új nézetem aszerint dönt a megjelenítésben, hogy a node-on ez a mező 0 vagy 1. Az új node-oknál jól működik, viszont a régiekre visszamenőleg nem.

Úgy szeretném, hogy az összes node-ra érvényes legyen a nézet.

Köszönöm a segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
HF leon képe

Nem egészen értem, hogy mit jelent az, hogy régi. Arra gondolsz, hogy az adott mező a régi tartalmakból hiányzik, vagyis nem lett kitöltve, mert azok a mező létrehozása előtt készültek?

Van olyan lehetőség a views-ban, hogy mit csináljon, ha nem létezik a mező, vagyis sohasem kapott értéket.

A logikai mezőnél, nyilván az lenne logikus, hogy akkor jelenít meg valamit, ha az érték 1. Azoknál a tartalmaknál, amelyek korábban lettek létrehozva, mivel nincs a mezőnek értéke, így 1 sem lehet.

Lehet rossz az okfejtésem, csak találgatok egyelőre. Fejtsd ki részletesebben mi is a pontos probléma.

Írd le milyen tartalomtípusaid vannak. Miben térnek el egymástól, miben térnek el az újak és a régiek, valamint hogyan konfiguráltad fel a views-t!

2
0
pante képe

Elnézést, tényleg pontatlan voltam, de igen, eltaláltad.
A régi node-okat úgy értettem, hogy az új nézet létrehozása előttiek, az újak az új nézet létrehozása utániak, csak az utóbbiak esetében működik a logikai mező értéke szerinti nézet.

Viszont most megnyitottam szerkesztésre egy régebbi node-ot és ott már megjelenik az új mező (defaulton 0 az értéke), ezért sem értem, hogy miért nem listázódik az új nézetben a régi node.

Kipróbáltam fordított logika szerint (0 az igen, 1 a nem), sajnos így sem működik, csak akkor ha a régebbi node-okat megnyitom szerkesztésre és mentem (változtatás nélkül). Szóval valami olyan opció kellene, ami a régebbi node-okat is "frissiti" az új nézet használata miatt.

Views beállítás jelenleg :
SZŰRÉSI FELTÉTEL
Tartalom: Közzétéve (Igen)
Tartalom: Típus (= Általános)
Tartalom: archivban_lehet (= 1)

0
0
pante képe

Sikerült megoldani a Views Bulk Operations (VBO) modullal.

Leírom hogy hátha segít másoknak is, akik hasonlót akarnak csinálni mint én:

/admin/content
Művelet -> Érték megváltoztatása, majd tartalmak kijelölése
Itt meg lehet adni, hogy a tartalomtípus melyik mezőjénél milyen módosítást hajtson végre és kész.

0
0