Nézet field-ek jogosultságkezelése

tiburi képe

Sziasztok,

az egyik táblázatos nézetemhez hozzá szeretnék rendelni egy olyan statisztikai field-et, amit csak az adminok láthatnak.

Tudom, hogy ha elvileg olyan modultól kérek adatot, ahol már be van megfelelően állítva a permission, akkor eleve nem látja azt az oszlopot csak az arra jogosult, de a google analytics counter modul esetében ez nem így van (az is megérne egy kérdést, hogy miért).

A lényeg, hogy van-e olyan modul, ami lehetővé teszi, hogy egy megjelenítendő fieldhez rendel közvetlenül permission-t, a nézet kezelőfelületén beállítható megoldással? (Így esetemben a tartalom-táblázatban a nézettségi, azaz a google count mezői csak az adminok előtt lennének láthatók)

Köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szt képe

Ahogy néztem, az erre a legegyszerűbb megoldás, hogy csinálsz a nézetedről egy másik display-t, utána (csak onnan) kiveszed az említett mezőt, és az eredeti display-t meg csak adminoknak engeded megnézni.

1
0
aboros képe

hozzáadsz egy olyan mezőt a nézethez, amire működik a jogosultság kezelés és azt is amire nem. előbbit rewriteolod az utóbbira. fából vaskarika mondjuk, de katt katt és megy.

1
0

-
clear: both;