net46 letiltás e-mail domain miatt

Lesbat képe

Hali!

Kinek van tapasztalata www.net46.net-re telepített Drupallal kapcsolatban? Kitiltott a szolgáltató, mert idegen domain név szerepel az értesítő e-mailben, amit a regisztrált felhsználó vagy vásárló kap a vásárlásainak visszaigazolására. (Legalábbis erre tudok gondolni) Üzenet pontos szövege: "It seems that your computer IP address (x.x.x.x) was also used to login to another account (it's big possibility that you login to multiple client profiles here, which is not recommended, because you can setup and manage unlimited domains using the same email!).

This is potential security problem, so login to [email protected] profile was locked. You can unlock it by trying again in 1 hour or clicking on a special link, which will be sent to your email. To unlock your account click on the 'Email Unlock Link' button or wait for 60 minutes and login again."

Sajnos az angol tudásom némi kívánnivalót hagy maga után, ezért szeretném, ha valaki tudna segíteni. Csak 3 napja foglalkozom a Drupallal, ezért nem szégyenlem a segítségeteket kérni.
A net46-on is van egy e-mail címem, ha ezzel a feladóval küldöm el a leveleimet, akkor nem fog letiltani? Előre is köszönök minden segítő szándékú hozzászólást!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
xmarket képe

Ha jól értelmeztem az angol szöveget.....
Röviden:
Többször regisztráltál hozzájuk (az IP címedről több fiókba is bejelentkeztek), de ők ezt nem igazán támogatják, tekintve h egy regisztrációval is korlátlan domain-t tudsz létrehozni.

Drupalokról és kimenő levelekről említést sem tesznek....

0
0

-----------------------
2 ok a Drupalra:
1. A Drupal az egy Drupal (magyarul: Drupal). Valamikor tartalomkezelőnek indult....
2. Ha kilép az alapító folytathatjuk magyarul. :)

Lesbat képe

Hali!

Köszönet a gyors válaszért, csak így sem értem miért tiltottak ki. Csak egyszer regisztráltam, ezért nem értem. Az IP-m dinamikus, ezért bontottam az Internetet és újra csatlakoztam, lekértem a feloldó e-mailt, amiben küldtek egy linket, hogy feloldhatom a fiókot, de új IP-vel sem ment a dolog. A domainre telepített oldalhoz amúgy hozzáférek, az nincs letiltva, csak a net46 fiókom :(
Csak még annyit, hogy a feloldólink - amit e-mailben küldtek - a következő szöveget tartalmazza:
"To avoid such situation in future, please do not use multiple emails for different domains, because you can setup and manage unlimited domains using the same email."
Rákattintva a feloldás linkre a következő üzenet fogad:
"Possible security problem detected!
Thank you for unlocking your account, please try to login again with email [email protected]. "
Aztán ezek után ismét a fenti üzenetet kapom a többszörös regisztrációról. :(

0
0
Lesbat képe

Sajnos végig tévúton jártam. Nem volt semmi többszörös regisztráció, valami hiba volt a kiszolgálón. Meglátogattam több fórumot és chat-et, végül az derült ki, hogy rengeteg embernek volt azonos gondja. Most pillanatnyilag üzemel az oldal, be tudok lépni a tárhelyemre, remélem nem lesz több ilyen. Kicsit alaposabban átolvasgattam a kapott információkat, így a kissé gyenge angol tudásommal is nagy vonalakban megértettem a probléma lényegét. :)

0
0