Nem beágyazott $elements['#comment']->pid értéke

drgyz képe

Azt vettem észre, ha egy tartalomtípus hozzászólásai nem beágyazottak, akkor a $comment $elements['#comment']->pid változója 0 (nulla) értéket kap.
Ez azért kellemetlen, mert nem tudok előzmény linket alkotni, amelyik a szülő hozzászólásra mutatna.
Mi a megoldás ebben az esetben?

Melyik változó állítja be a nem beágyazott értéket?

Köszönöm a választ.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
nevergone képe

Lehet, hogy ez a titka az egésznek. :)
Ugyanis, ha egy tartalom hozzászólásai nem beágyazottak, akkor nincs szülő-gyerek viszony, a hozzászólások szülője pedig legfeljebb az eredeti tartalom lehetne, de annak meg itt nincs értelme.
Egyszerűbben: a hozzászólások beágyazott tulajdonsága nem csak arról szól, hogy a gyerek-hozzászólás 20 képponttal beljebb kezdődik. :)

0
0
drgyz képe

De az elvárás az :(, hogy a hsz-k időben csökkenő, nem beágyazott megjelenítéssel, ugyanakkor a hsz-k-ra adott válasz esetén a szülő hsz-ra előzmény link mutasson.

A homályban tapogatózva, arra gondolok, hogyha egy tartalomtípus hozzászólásai "nem beágyazott"-ak és ezért a $comment $elements['#comment']->pid változója 0 (nulla), akkor inkább hagyom beágyazott értéken, ebben az esetben a $elements['#comment']->pid értéke megmarad, majd a template.php-ban
preprocess függvényben a tartalomtípus hozzászólásait "nem beágyazott"-ra állítom.
Ennek a változónak még nem tudom a nevét. Örülnék ha megmondanátok.
Ha ez így működne, akkor a nem beágyazott hsz-k is rendelkeznének $elements['#comment']->pid értékkel.

Jó egyáltalán az elgondolásom?

(Megjegyzés: én a beágyazott megjelenítést szeretem.)

0
0
nevergone képe

Nem értem pontosan, hogy mit szeretnél. Ha szükséged van a szülő hozzászólás linkjére, de probléma a beágyazott megjelenés, akkor szerintem neked a views kell a hozzászólások listázásához.

0
0
drgyz képe

Köszi, akkor a views irányában próbálkozom, de nagyon érdekel
a Adminisztráció » Felépítés » Tartalomtípusok » Hozzászólás-beküldési beállítások » Beágyazott változó pontos elnevezése is.

0
0
drgyz képe

Biztos voltam benne, hogy a nem beágyazott más hozzászólásra adott hozzászólásoknak is kell valamilyen $elements['#comment']->pid értéknek lennie.
Nem írtam le a fórumtémában, hogy telepítettem még a flatcomments modult (http://drupal.org/project/flatcomments) is. Ennek letiltása után az új hozzászólások már kaptak $elements['#comment']->pid értéket.

Azt pedig, hogy a hsz-k beágyazott módon jelennek meg v. sem a http://api.drupal.org/api/drupal/modules--comment--comment-wrapper.tpl.p... $display_mode szabja meg.

0
0