nézet eredményét két oszlopban megjeleníteni

venis képe

Egy munkatársak menüpontot csinálok. Ahol úgy szeretném megjeleníteni a dolgozókat hogy két oszlopban szerepeljenek. Van-e olyan modul amivel ez megoldható? Ha jól gondolom akkor a panel modul lesz a megoldás csak eddig még nézethez nem használtam valaki tudna esetleg egy kis segítséget adni benne?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Robert Petras képe

Szerintem a Views (Nézetek) modul használatával is el lehet érni a kétoszlopos rendezést.

Valami hasonlót szeretnél, mint ami itt a Drupal.hu (http://drupal.hu/ismerj-meg-minket) oldalon látható ugye?

Nagy Gusztáv által írt és közkincsé tett (szabadon letölthető) Drupal 7 alapismeretek című könyve sokat tud segíteni a modul megismerésében, nem győzzük ajánlani másoknak a fórumon.

A Views magyarítását pedig itt találod: http://localize.drupal.org/translate/languages/hu (Kudos magyar Fordítócsapat).

Miután sikerült áttanulmányozni a 15. fejezet anyagát és még mindig kérdésed merülne fel a Views használatával kapcsolatban, biztosra veszem, hogy valaki válaszolni fog tudni közülönk.

Nagyjából itt kell körülnézned a Nézet beállításánál:

  • Nézet: Formátum,
  • Milyen legyen a nézet stílusa: Rács | Beállítások,
  • Oszlopok száma: 2

És már készen is van a kétoszlopos nézet, csak a benne lévő információs mezőket kell még belepakolni (pl. alkalmazott neve, igazolvány kép, rövid leírás, kapcsolat, stb).

Érdemes már most belekezdeni a Nézetek használatába, mert a Drupal 8 ezzel fog érkezni és kihagyhatatlan lesz! Jelezd, ha még segítségre szorulsz vagy ha sikerült megoldani a feladatot!

6
0
venis képe

Köszönöm a segítséget. A rács elrendezésre nem gondoltam. A tartalomtípus nézeténél már beállítottam, hogy a kép mellett az email cím és a név jelenjen meg a láblécben meg a többi adat. Így viszont már teljes a nézetem.
Üdv.

1
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

Robert Petras képe

Örülök, hogy sikerült!

0
0