Multisite - tábla megosztások

eMeLA képe

Azért hoztam létre ezt a topicot, mert a multisite-nál - legalábbis nem minden esetben -, nem egyértelmű, hogy mely táblákat kell megosztani, hogy a két (több) oldal rendesen együtt tudjon működni.

eMeLA képe

A kérdésem, hogy a kategóriáknál mely táblákat kell megosztani, és az alábbiakra gondolok:

term_data
term_hierarchy
term_node
term_relation
term_synonym
vocabulary
vocabulary_node_types

Esetleg kimaradt valami ?

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

eMeLA képe

Csak a rend kedvéért, közös felhasználók esetén:

users
sessions
role
authmap
sequences

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

pp képe

Kérnék mindenkit, hogy ne írjon ebbe a fórum témába!

Kérném a téma indítóját, hogy eme értékes kezdeményezés szálait külön-külön témaként indítsa el.

Köszönöm.

pp

0
0
eMeLA képe

Hát nem osztom a nézetedet, mivel akkor úgy kell összevadászni a megoldásokat. Az jó megoldás lenne, ha fórumban pl. a "Telepítés migráció..." alatt lenne egy "Táblamegoszás" fórum ahová külön topicokban kerülhetnének az egyes megoldások.

Tudom idő, energia. De a mostani fórum átláthatatlan. Keverednek az egyes verziókhoz való megoldások, a kérdések ömlesztve. Egyszóval kupi van (szerintem).

Értem én mért írod az amit írtál, de szerintem ebben a felállásban az a rosszabb megoldás.

Minél később történik meg a rendezés annál nehezebb lesz....

Alapból verziókra kellene osztani a fórumot. Az olyan forumrész, mint pl. "Modulok használata" alfórumokra (modulonként) kellene osztani...

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

Hojtsy Gábor képe

Több mint ezer modul van. Nyissunk ennyi témakört? Aztán pedig bontsuk ezt le verziónként? Hogyan tartod ezt kivitelezhetőnek? (A drupal.org-on pl. nem csinálják ezt). Ha a views és panels modul használatáva van problémám, mondjuk view-t akarok tenni egy panelbe de nem megy, akkor hova küldeném be? Tegyük hozzá, hogy a Panels 5.x-1 és Panels-5.x-2 teljesen más modulok (más képességek, más lehetőségek, más hibák), bár mindkettőt 5.x-szes Drupallal használnám.

Különben ennek semmi köze nincs a tábla megosztáshoz, talán nem itt kellene megvitatni. Bárki beküldhet ide egy linket egy fórum témára, ahol arról cserélünk eszmét, hogy hogyan hozzunk létre néhány ezer fórum témakört, és akkor ezt innek átvezethetjük oda.

0
0
eMeLA képe

Igen pont ezt akartam javasolni. De ha lehet a különböző verziószámú modulvariációknak külön topikot. És ha lehetne külön a kombinált változatokra is, hogy minden egyértelmű legyen.

0
0

...mit tudok: http://web.termuves.hu

Sly képe

Szerintem a címkézés lenne az egyik kicsit is jó megoldás. Vagy a CCK-val lehetne valamilyen mezőket is alkalmazni, majd Views-al lehetne listázgatni őket. Ezen még agyalni kellene... Szerintem.

0
0