Multifield/Multinode vagy valami hasonló?

egonkosa képe

Hello mindenki!
D7 megoldás keresése egy példán keresztül: Egy betegeket nyilvántartó tartalomtípus, ami sok adatot kér be a betegről, többek között a háziorvosa nevét, telefonszámát, címét. A következő, új beteg felvitelekor előfordul, hogy ugyanaz a háziorvos mint az előzőnél, ezért az lenne a cél, hogy a már korábban felvitt adatokat a háziorvosról (előző beteg tartalmaként) újra ne kelljen felvinni. Milyen módon és modullal tudnám ezt elérni. Valami hasonló megoldást keresek, mint a Commerce Product kezelése Inline Entity Form segítségével termékhivatkozásként.
Előre is köszi a segítséget.

Drupal verzió: 
Fórum: 
Dahar képe

Az inline entity form bármilyen entitással használható, magyarán felveszel egy tartalomtípust az adatlapnak és egy tartalom típust az orvosnak. Az adatlapban az orvos inline entity formmal tölthető ki, így van lehetőség már meglévő orvost adni az adatlaphoz vagy újat felvinni. Én ugyan ezt csináltam csak szerviz munkalappal és autóval.

2
0
egonkosa képe

Tanácsod alapján sikerült megoldani, mert helyére került egy fontos dolog. Én is ezzel próbálkoztam, de mivel az nem jutott eszembe, hogy a háziorvosnak, mint tartalomtípusnak léteznie kell, ezért nem is sikerült. No meg persze az Entity Reference is kell hozzá. Utólag elég banális hiba részemről. Köszi a megvilágosítást.:-)

1
0