Morzsa a Book modulhoz?

ipeto képe

Sziasztok!

Egy nem drupal-alapú oldalról a Feeds Import modul segítségével sikerült könyvvé konvertálnom egy elég nagy (kb. 250 könyvlapnyi) hierarchikus struktúrát. A navigációhoz hasznos lenne, ha működne a könyvön belül a morzsa (címlap > főfejezet > alfejezet stb. formában), nálam viszont csak a címlap > jelenik meg.
Próbáltam keresgélni, és ha jól értem, ezt a morzsát alapból szolgáltatnia kellene a Book modulnak. Hogyan lehetne ezt aktiválni?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
pp képe

lehet nem teljesen korrekt az az install.

Első körben a book outline résznél rendezd be megfelelően a könyvlapokat és mentsd el. Ha ez nem segít, akkor valami gond volt az importnál, ugyanis a book modul a node-okon kívül a menübe is irogat, hisz ez adja a struktúrát és a morzsamenüt.

pp

0
0
ipeto képe

Megnéztem az adatbázist, a menü táblában szépen ott van az összes book-bejegyzés, az outline frissítése se segített. Megnéztem egy másik könyvet is, és ott se jó a morzsa, pedig azt anno kézzel hoztam létre (csak ott ez nem volt fontos és így nem is figyeltem).
Találtam egy bejegyzést (https://drupal.org/node/1461662), ami esetleg nyomravezető lehet. Az oldal többnyelvűsége node-ok importálásánál már okozott gondot - szerkesztő módban eltűnt a body tartalma, mivel nem volt szinkronban a node nyelve (hu) és a body mező nyelve (undefined). Mindenesetre megpróbáltam átírni az adatbázisban a menu_links táblában a nyelvet hu-ra, de ez sem oldotta meg a problémát.

0
0