Mootools gondok

akos153 képe

Üdv mindenkinek, nekem olyan problémám akadt hogy az egyik skinen angolul írja ki a dátumot és a hónapot (szöveges rész). Ezt át szeretném írni magyarra, de eddig nem jártam sikerrel. Találtam egy mootools.js nevű fájlt amiben benne vannak ezek a dátum és nap kifejezések. Ezeket átírom és nem történik semmi sajna. Valakinek valami ötlete hogy hol keressem, vagy esetleg más módszer amivel megtudnám ezt oldani? Ez a dátum alapértelmezettként működik a skinen nem kikapcsolható, be van építve.

Fórum: 
akos153 képe

Látom senki nem segít...

0
-4
nevergone képe

Túl sokan használnak itt Mootools-t és nyilván mindenki el tudja képzelni a szkinedet, pláne annak forrását.
Szerintem érted, hogy mire célzok. :)

1
0
akos153 képe

http://demo.rockettheme.com/drupal/d_moxy/

Tessék ez a skinem. Bal oldalt felül található a dátum rész. Azt magyarra szeretném átírni.

0
0
aboros képe

a forrást kéne látni, de letölteni ezt a sminket nem tudom honnan lehet, úgy nézem fizetős, ebben az esetben viszont nem értem miért nem azt kérdezed, akitől vetted. pláne, ha sürgős.

szerk.: ja igen, megtaláltam, itt van: http://www.rockettheme.com/drupal-themes/moxy de ha le akarom tölteni, 45 dollárt kéne fizetnem. tehát, hogy segíthessek neked ingyen, fizetnem kéne 45 dollárt. érted?

1
0

-
clear: both;

akos153 képe

nevergone képe

De még mindig nem értem, hogy miért nem attól kérsz támogatást, akitől megvetted, hiszen megvetted ugyebár. :)

1
0
vajdasági képe

Gyors rapillantasbol ... a sminked page.tpl.php fajlja tartalmazza a kerdeses reszt ...A 155 sor szerint allitolag a datum kijelzese ki es bekapcsolhato a sminkedben... A 157-160 soorok meg magat a datum kiirasat valositjak meg ezt kell modositanod igenyeid szerint.

0
0
akos153 képe

Igen ezeket megtaláltam,azt is hogy hol lehet kikapcsolni, de azt a részét nem értem hogy ezt hol tudom átállítani magyarra, magyarul írja a szöveget. Ahogy látom ezek a sorok is hivatkoznak valami más helyre.

0
0
vajdasági képe

Nem jol latod, valahogy az az erzesem hogy a php nem az erosseged... Ne keressem ki ujbol ha jol emlekszem php fuggvenyt hiv meg a datum reszekre bontasara ...

1
0