Mező érték szerinti megjelenítés

venis képe

Üdv.
Van egy nézetem ami tartalmak címeit sorolja fel. A tartalom egyik mezője egy egyszerű ki/be jelölő négyzet. Azt szeretném megoldani ha a be van jelölve a tartalomban a négyzet akkor a nézetemnél ennek a tartalomnak a címe más színnel jelenjen meg. Megoldható ez valahogy? Sajna nem vagyok programozó.

Drupal verzió: 
Fórum: 
szt képe

Igen, könnyen megoldható.
A jelölőnégyzet állapotának megfelelően adhatsz a cím befoglaló html tag-jének kétféle stílust, amit css-sel kedvedre átállíthatsz.
Így:
1. A nézet megjelenítésésnek "Mezők"-re állítva kell lennie
2. A jelölőnégyzet mezőt is vedd fel a mezők közé, a formázója "Kulcs" legyen, ne legyen megjelenítve, és sorrendben előzze meg a cím meződet
3. Ezután a cím mező beállításainál a "STÍLUS BEÁLLÍTÁSAI" résznél válaszd a "Mező HTML személyre szabása" lehetőséget, azon belül pipáld be a "CSS-osztály létrehozásá"-t, és írd be a következőt a szövegdobozba: szin[field_check] (a field_check-et persze cseréld le a te jelölőnégyzeted gépi mezőnevére).
Ezután mentés, és ha minden oké, akkor a cím befoglaló html tag-jének lesz egy "szin0" vagy "szin1" stílusa, amit már meg tudsz célozni css-sel.

2
0
venis képe

Köszönöm Sikerült megoldanom. Ez akkor is működik ha nem jelelölő négyzet van hanem kifejezés hivatkozásra? vagy azt másképp kellene megcsinálni?

0
0

Üdv.
Venczel István

"Csak a puffin ad neked erőt és mindent le bíró akaratot."

szt képe

Szerintem ez bármivel működik, csak akkor nem a 0/1, hanem egy szöveg adódik a stílusodhoz. Ki kell választani egy megfelelő formázót hozzá. Praktikusan kell kialakítani, hogy azért lehetőleg az eredmény beszédes legyen, ne legyen túl hosszú, később ne változzon stb. Próbáld ki nyugodtan, én is kipróbáltam ;)

0
0