Menu link (field) és Menu Link Weight drupal 9 kompatibilitás

HF leon képe

Az utóbbi időben akadt utamba a Menu link (field) és a Menu Link Weight modul. Az első mezőként tárolja a tartalomban létrehozott menüelemek linkjeit, míg a második a tartalom létrehozásakor megkönnyíti a menüelem elhelyezését a menüben.

A mezőként tárolt menü linkek igen hasznos tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek felhasználhatók nézetek generálásakor. A menü neve a szülő neve a link címe és a link súlya is elérhető.

A fenti módon létrehozott menük segítségével a tartalom írásakor létrehozott súlyozott menük segítenek különféle lapozók (entity pager modul és views), listák létrehozásában, akkor is, ha a menükben különféle tartalomtípusok szerepelnek. Ráadásul egy tartalom több menü részét is képezheti.

A kérdésem az lenne, hogy mennyire valószínű -e jelenleg nem túl ismert modulok -használhatóságának megmaradása drupal 9 alatt?

Jelenleg ezt a megoldást találtam arra, hogy a könyv modul szabta korlátokat kikerüljem és egyedileg rendezett, időnként egyedi mélységben lapozható listákat hozzak létre.

Ha szerintetek van jobb megoldás, akkor osszátok meg kérlek!

Drupal verzió: