Melyiket telepítsem?

Bogár képe

Sziasztok!
Windows 10-re melyik változatot érdemes telepíteni? Mert látom, három van.

SecMan képe

Pontosan miből látsz 3 verziót?
Itt van egy rövid útmutató:
https://www.drupal.hu/kezikonyv/telepites/sajatgep

Ezen belül a XAMPP-ra, azon belül a PHP verzióra?

én a 7.0-t javasolnám.

0
0
Bogár képe

A Drupalból, ott, ahol a letöltés van. Igen a Xampp-ra , végre sikerült letölteni.

0
0

Bogár

HF leon képe

A Drupal nem egy számítógépes program. Ezért nem függ az operációs rendszerektől. Inkább attól, hogy milyen webszerver (azon milyen kiegészítő modulok), milyen php verzió és milyen adatbázis van telepítve.

Nem tudom pontosan mihez lenne szükséged a drupalra, de, ha most kezdesz el ismerkedni vele, akkor a 8-as verziót javaslom. Ez a jövő, sőt a jelen :). A 6-os lassan, már kikopóban van a 7-es a jelenleg leginkább elterjedt, de az új webhelyek, már többnyire drupal 8-ra alapoznak. A 8.3-as verzió pedig elég kiforrott és mostanra, már a hozzá elérhető független fejlesztésű modulokból is nagy a választék. Persze magad is írhatsz modulokat és idővel elő is fordul, hogy egy problémára saját modult kell írni, de rengeteg funkcióra léteznek, már jól megírt modulok. Sőt a 8-as verzió alapból rengeteg funkciót kínál.

Ha szükséges a 8-as verzióhoz is elérhető fordítás, amit a rendszer telepítés közben online is le tud tölteni, de a drupal.org-on külön is elérhető.

Kész témákat, sminkeket kevésbé szoktam használni, így arról nem tudok pontos információt adni, de valószínűleg mostanra, már több rendesen megírt jól működő smink is elérhető.

Remélem tudtam segíteni. Jó drupalozást!

0
0
Bogár képe

Most kezdek ismerkedni vele.

0
0

Bogár