Melyik szolgáltatónál működik a Drupal?

Anonymous képe

heló mindenki!
HOVÁ (melyik szolgáltatóhoz) telepítsek????
sokmindent elolvastam már, de nem sikerült kiderítenem...
valaki mondjon nekem egy szolgáltatót ahol MŰKÖDIK!
előre is köszi: mozzarella

Ange képe

Szia!

Nálam az uw-n van a drupal, s bár minden újabb lépésnél volt velük valami gond, mindig találtam valami megoldást itt a drupal.hu-n.
Az atw-re is megpróbáltam feltenni, de már más is írta, hogy minden újratöltéskor bepakol mégegy plusz bannercsíkot... ami azért elég gáz, mert egy idő után nem marad hely a weblapodnak :-/
A freeweb-re meg azt írták itt, hogy gond lehet a magyar .po-fájl feltöltésével... (asszem valahol a "telepítés ingyenes szolgáltatóknál" címen a kézikönyvben olvastam erről...). Mellesleg velük nekem egyéb problémáim is voltak, az adatbázis létrehozáskor...

Szóval szerintem az uw-n elfut valahogy ;)
De hátha akad itt egy okosabb is nálam.

Üdv.:
A.

0
0
Anonymous képe

Megy a http://cjb.hu szerver is ott tökéletesen elfut a drupál,a szerveren 4Mb-nál nagyobb fileokat egyel?re nem lehet elhelyezni.

0
0
Anonymous képe

hát a cjb.hu-n tényleg elmegy a drupal, de pl .htaccess -t NEM enged feltenni!
ez így nem túl biztonságos... :(
meg asszem a rövid URLt sem tudom használni de ebben nem vagyok biztos
--törzsmókus

0
0
Anonymous képe

Sajna nem tudsz használni,de azért volt a javaslat mert nem kell annyit szenvedni a feltétellel a szerverre.Gyorsan megy és elég jól beállítható.A .htaccess -t meg nem sok free szerver engedi pedig jó lenne ha nem lenne agyonkorlátozva. A fizetős meg ugye pénztárcakérdése.

0
0
Anonymous képe

Én feltettem a CJB-re ezt a rendszert de ezt a hibát kapom:

Warning: Illegal mix of collations (utf8_general_ci,COERCIBLE) and (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) for operation 'like' query: SELECT * FROM access WHERE status = 1 AND type = 'host' AND LOWER('89.132.1.74') LIKE LOWER(mask) in /export/cjb/user/wrz/n/u/nucle4r/includes/database.mysql.inc on line 120

Warning: Illegal mix of collations (utf8_general_ci,COERCIBLE) and (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) for operation 'like' query: SELECT * FROM access WHERE status = 0 AND type = 'host' AND LOWER('89.132.1.74') LIKE LOWER(mask) in /export/cjb/user/wrz/n/u/nucle4r/includes/database.mysql.inc on line 120

Warning: A 'nucle4r21.watchdog' tabla nem letezik query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'php', 'A 'nucle4r21.watchdog' tabla nem letezik\nquery: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'access denied', '<em>node</em> denied access.', 1, '<a href=\\"/?q=node\\" class=\\"active\\">view</a>', 'http://www.nucle4r.wrz.hu/', 'http://nucle4r.wrz.hu/', '89.132.1.74', 1150128499) in /export/cjb/user/wrz/n/u/nucle4r/includes/database.mysql.inc on line 120.', 2, '', 'http://www.nucle4r.wrz.hu/', 'http://nucle4r.wrz.hu/', '89.132.1.74', 1150128499) in /export/cjb/user/wrz/n/u/nucle4r/includes/database.mysql.inc on line 120

Access denied
user warning: A 'nucle4r21.watchdog' tabla nem letezik query: INSERT INTO watchdog (uid, type, message, severity, link, location, referer, hostname, timestamp) VALUES (0, 'access denied', 'node denied access.', 1, 'view', 'http://www.nucle4r.wrz.hu/', 'http://nucle4r.wrz.hu/', '89.132.1.74', 1150128499) in /export/cjb/user/wrz/n/u/nucle4r/includes/database.mysql.inc on line 120.
You are not authorized to access this page.

Valaki segíítsen! :(

0
0
Hojtsy Gábor képe

Milyen MySQL verzió van a CJB-n? Ennek megfelelő SQL szkriptet importáltad be? Ráadásul a watchdog tábla nem jött létre mint látszik, pedig a szkriptnek azt is létre kellett volna hozni...

0
0
Anonymous képe

Most próbálom felrakni az uw-ra és az első indítás után leáll, mert az ini_set tiltott függvény és a sites\default\setting.php párszor tartalmazza. Erre sikerült valamit találni?

Üdv:
Tamás

0
0
Anonymous képe

Kiszedtem az ini_set-eket és utánna működött.

Tamás

0
0
Szemy képe

én is kiszedtem de így nem műkszik az admin reg és nem reagál a gombokra... :( mit tegyek? szintén UW ja és itt sem megy fel a htaccess...

0
0
falu képe

A Mediacenter szolgáltatásaival maximálisan meg vagyok elégedve.

0
0
Anonymous képe

A www.990.hu-n vannak Drupalos oldalak, tehát ott tuti megy, de az mondjuk nem ingyenes, bár elég olcsó.

0
0
orenas képe

A www.990.hu -n hogyan kell aktiválni az adatbázist? Nekem valahogyan nem sikerül.

0
0
Anonymous képe

Helló!

Én a web-server.hu nál vagyok, és nekem tök jól megy a drupal. Ha kéred, felteszik olyan szerverre, ahol suphp fut, tehát az apache a megadott felhasználó jogaival fut, és akkor nincs semmilyen jogosultsági probléma.

Eddig minden működött, és elég gyors az ügyfélszolgálatuk is.

Csak ajánlani tudom őket!

0
0
Anonymous képe

Az én oldalam a silihost.hu -n van, és ez fizetős ugyan, de nem kér rengeteget és megéri, mert eddig minden gond nélkül mennek a dolgok. Mondjuk a cront még nem állították be, de csak mert most térnek át másik linux disztróra úgyis. És az nem számít, az ember lefuttatja kézzel mondjuk hetente. A freewebről jöttem át ide, mert ott minden bajom volt már a phpBB fórumomnak is, az is nyögvenyelősen működött, a wiki is, szóval érdemes onnan váltani!

0
0
Anonymous képe

Nekem a tarhelyberles.hu-n (Ultrabay) van az oldalam, és tökéletesen működik minden.

0
0
penge1 képe

A servage-nel remekul fut a Drupal, emellett jopar CMS kozul lehet valogatni, amit egy kattintassal felrak a tarhelyre. Megbizhato, preciz host, viszonylag sok kenyelmi szolgaltatassal. En egyelore maximalisan meg vagyok veluk elegedve. Alapbol 250 GB tarhellyel, ami 25 GB-tal bovul, ha az alabbi kupont hasznalod a regisztraciokor.
http://www.servage.net/?coupon=CUST30078

0
0
aries képe

Magyar site-ot magyar szerveren érdemes hosztolni, ha számít az, hogy a keresőkben a magyar nyelvű találatokban elöl legyél.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
Anonymous képe

Nekem az 12web.hu szolgáltat, és minden ok

0
0
Doka képe

Nekem a www.web-server.hu-n van több Drupal, stabil és jó.

Doka

0
0
Anonymous képe

Én a web-servert hagytam el, most az www.12web.hu -t használom, mert JAVA/JSP támogatás is kell, és ebben szerény véleményem szerint most az www.12web.hu a legjobb. Ez melett tudok használni PHP-t is.

0
0
marik képe

Az én oldalaim a www.intrex.hu kezeli.
Eddig 1 problémám van csak , hogy a rövid webcimekre nem igazán válaszoltak.
Egyébként olcsó és stabilan megy minden.
Ritka a leállás.

0
0
Peti82 képe

Nekem az intrex.hu-n tökéletesn működik a rövid webcím. Csak a RewriteBase-t kell beállítani.

0
0
blast_art képe

Fel kell tennem egy ismerősömnek Drupal-t, valami ingyenes tárhelyre.
Pár hónappal ezelőtt az Extra.hu jónak tűnt. De most nézem hogy amit akkor feltettem, már nem megy. Most nincs időm vele játszani, segítenétek tippet adni hogy melyik jelenleg a legprobléma mentesebb?
Ahogy követem a szállakat napról-napra korlátozzák/ alakítják át a settinget.
Szóval aki végig járta ezt, legyen kedves kommentálni! :)

Köszi!

blast

0
0

blast

blast_art képe

Fontos lenne, up!

blast

0
0

blast

thamas képe

Én nem próbáltam az extrán drupalt, viszont mintha a szabályzatban lenne, hogy az inaktív felhasználók dolgait törlik egy idő után. Nem lehet, hogy csak ez a gond?

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás

Anonymous képe

Esetleg a farkasweb.hu olcsó és jó. Nekem mindíg segítőkészek voltak, telefonon is. Ja és műszakilag hozzáértő ember, tájékozott a php-ben.

0
0
bozsó képe

Szerintem az Extra egész jó ahhoz képest, hogy ingyenes. Nem támogat minden funkciót, de ha elég neked, ha működik a fórum és a többi alapcucc, pl. nincs szükséged hírcsatornára és egyéb "extrákra", akkor szerintem tökéletes.

Én azért tettem fel fizetős helyre az enyémet, mert kellene hírcsatorna, de ráfaragtam, mert a szolgáltató egyszerűen nem válaszol a leveleimre és még mindig nem tudtuk egyeztetni, hogy módosítsanak a szerverbeállításokon, ezért gyakorlatilag most fizetek a semmiért. Vagy csak 3-4 nap múlva válaszolnak, vagy elfelejtik a leveleimet. Már 3 hete kínlódok velük, kezdek azon gondolkodni, hogy átmegyek más szolgáltatóhoz.

Nektek mi a tapasztalatotok, általában mennyire segítőkészek a szolgáltatók a telepítés időszakában?

0
0
Webappz képe

Gondolom az ÁSZF-ben le van írva, hogy milyen szolgáltatást nyújtanak a pénzedért,
és ha már fizetsz egy szolgáltatásért, akkor illene, hogy foglalkozzanak a dolgaiddal.
Szerintem az ilyen szolgáltatótól meg kell szabadulni.

Webappz

0
0

Páldi Zoltán

pp képe

A saját oldalaimat két szolgáltatónál hosztolom, azért náluk, mert többek között gyorsan reagálnak a megkeresésekre és pozitívan.

Megbízók oldalait működtettem már különböző szolgáltatóknál és ott bizony elég vegyes a kép. Volt olyan nagy szolgáltató, aki a mod_rewrite szolgáltatást nem tudta bekapcsolni, és azt se tudták megmondani ki az aki be tudja kapcsolni és ki az aki bekapcsolhatja. Mivel a megbízó ragaszkodik a szolgáltatóhoz ezért nem is működik minden rendesen az oldalon.

Amit tudok javasolni olyan fizetős szolgáltatót válassz, aki ad neked 1 hét próbaidőt, hogy kipróbálhasd, hogy minden működik-e nála. (van ilyen.) Komolyabb alkalmazás esetén azonban elengedhetetlen, hogy ismerd az infrastruktúrát amire telepítesz, és azt is, hogy hogyan tudod majd skálázni a rendszeredet.

pp

0
0
bozsó képe

Igen, pont most találtam egy ilyet, két hetes tesztidőszakkal (egyébként itt fentebb javasolták is őket), kipróbálom és majd beszámolok az eredményekről. Telefonon beszéltem velük és elég normálisak voltak.

0
0
sipigabi képe

Én az ultranetnél vagyok, nagyon segítőkészek, minőségi a szolgáltatás, minden beállítanak, amit kérsz, simán fut a drupal, pár opciót kérni kell, de sok mindent magadnak is tudsz adminisztrálni.

0
0
bozsó képe

A web-server-t próbáltam ki (két hetes ingyenes kipróbálás), ez alapján úgy döntöttem, hogy át fogok menni hozzájuk. Minden (általam kipróbált) Drupal funkció jól működik (hírcsatorna, képfeltöltés, keresés, stb.). Az ügyfélszolgálat gyors és udvarias. Nagyon kellemes érzés, hogy nincs egy hibaüzenet sem...

0
0
nvszekcio képe

Sziasztok!

A napokban találtam egy külföldi ingyens szolgáltatót ahol eddig gond nélkül működött a drupal!
http://www.profusehost.net/services/index.htm

2 ingynes lehetőség van:
- hírdetésekkel: 2 GB tárhely; 100 giga sávszélesség/hó; korlátlan FTP hozzáférés,email cím,levlista,adatbázis; 5 aldomain;
-Hírdetés nélkül: 200 MB tárhely; 5 giga sávszél/hó; 1 db ftp,email,adatbázis

Az érdekes a dologban, hogy működnek a .htaccess fájlok és a rövid URL címek is, eddig egyik modullal sem volt gondom.

Elősször a hírdetéses lehetőséget választottam, de mivel teljesen szétszedte az oldalt írtam az üzemeltetőnek és átváltott a hírdetés nélküli verzióra. De egyébbként van lehetőség, hogy a hírdetéseket mi magunk kezeljük, de ebbe nem mentem bele.

0
0