Megismerési záradék

u04pakh képe

Sziasztok!
A Terms of Use moduléhoz hasonló megoldást keresek az alábbi probléma megoldásához:
adott egy node amibe szabályzatok vannak linkelve. Sima szöveg, a hivatkozás pedig rámutat a szerveren lévő fájlokra. Pl.: "xyz" nevű szabályzat, a user rákattint és egy új lapon betöltődik a pdf file. Arra lenne szükségem, amikor a user rákattint a szabályzatra, akkor el kelljen fogadnia (pl. egy jelölőnégyzettel), hogy ő ezt a szabályzatot elolvasta és megismerte, mindennek pedig nyoma is maradjon, tehát valahova log-oljon a későbbi visszakereshetőség érdekében.
Találkozott esetleg valaki erre a problémára megoldást kínáló modullal vagy egyéb okossággal? Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm.

Drupal verzió: 
u04pakh képe

Az Entity Legal modul megfelelő is lenne a fent leírtakhoz, de sajnos nem tudom rávenni, hogy csak egy adott oldal/node megnyitásakor ugorjon fel a pop-up. Van lehetőség útvonalat megadni neki, de a Path modull-al valamiért "összeakad". Ha beírom az útvonalat, ahol a pop-up jelenjen meg, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:

Notice: Undefined index: language path_form_element_validate() függvényben (C:\xampp\htdocs\petegisz\modules\path\path.module 172 sor).

Valakinek esetleg valami ötlete a fenti hibával kapcsolatban?

0
0