magyar nyelv beállítása

Anonymous képe

A telepítésnél az ezen az oldalon kévő dokumentációt követve eljutottam a magyar nyelvi felület telepítése pontig. Itt a doksi azt írja hogy az administer/modules oldalon engedélyezni kell a locale modult.
Viszont az adminiszter/locales menupontra kattintva egy teljesen üres fehér képernyő fogad. Ezzel mit lehet kezdeni?

andrew képe

kevés memória?! nekem ilyen akkor fordult elő többször is (több esetben) ha a php beállításaiban a max. memóriahasználat alapon volt... azt próbáld feljebb tornászni aztán webszerver reload és újrapróba...

0
0
Anonymous képe

Nem én adminolom a szervert. De a memory limit 8M a phpinfo() tanulsága szerint. Az nem elég? Ja és csak ennél az egy meüpontnál csinálja, máshol még nem találkoztam vele.

0
0
andrew képe

nekem nem. bár van pár plusz modulom, de 8 megával nekem szinte meg sem moccan... szerintem az az alap drupalnak is határeset de majd egy hozzábbértő megcáfolja vagy alátámasztja az állításom...

0
0
Hojtsy Gábor képe

Alap Drupalba nagyon szépen be lehet kapcsolni a locale modult, sőt be lehet importálni a fordítást minden gond nélkül. A 4.7-es kiadás már olyan fordítás importáló kódot tartalmaz, ami bőven a 8M alatt használ memóriát még a nagy magyar fordítás fájl teljes feltöltése és importálása közben is.

0
0
andrew képe

nézd csak mit találtam: http://drupal.org/node/31819

0
0
Anonymous képe

így jó, köszönöm.
Nem gondoltam volna hogy 8M kevés neki. Mondjuk cserébe házias:)

0
0