Magyar folyók, patakok listája Drupalhoz - van ilyen?

Sk8erPeter képe

Sziasztok!

Nemrég láttam szantog nagyon hasznosnak tűnő cikkét és településlistáját (kooperálva Laza Bálinttal), amit remélhetőleg fel is fogok tudni majd használni.

De szükségem lenne egy listára a magyar folyókról és patakokról is, amennyiben van ilyen. Van tapasztalatotok ilyennel kapcsolatban, vagy ismertek olyan listát, ami esetleg segíthet?

Köszönöm szépen!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Sk8erPeter képe

(Hova tűntek a korábbi kérdések drupal.hu-ról? Jelenleg egyik, korábban született kérdés sem látszik.)

Gondoltam már rá, hogy jópár helyről megpróbálom magam összeollózni a magyar folyókat, patakokat. De ez esetben hogyan kellene?

Taxonómia szótárba kellene belepakolni a listát? Ilyennel egyelőre nincs tapasztalatom, de ez jutott eszembe elsőként, főleg, hogy a sima select list a formoknál nem feltétlenül lenne jó, mert valószínűleg a kimaradt folyókat pótolni kellene később, így kiegészülne a lista. Meg talán ez így könnyen kezelhető.
De ez egy járható út? Ötlet?

==============================================

Szerk.:
Időközben megtaláltam a Taxonomy Manager modult. Szerintem nagy lista feltöltéséhez, a taxonómia szótárak kezeléséhez must-have, nagyon kényelmesen használható.
Első közelítésként a folyók listájához ez elégnek tűnik, de patakokhoz még nem találtam ilyet, ha tudtok ilyenről, ne tartsátok magatokban, bár tudom, ez nem Drupal-specifikus kérdés.

Viszont továbbra is érdekelne, Ti taxonómiával oldanátok-e meg, vagy hogyan.

Találtam még közben a Location Taxonomize modult is.

0
0