Működő weboldal/webshop alá eseti fejlesztő/karbantartó kerestetik

kamu samu képe

Már működő oldalhoz keresek segítséget. Elsősorban a webshop részünk kritikán aluli, ezért ehhez feltétlenül érts! Magam is grafikus-webfejlesztő vagyok, de a CMS rendszerekkel (főleg a drupal-lal, főleg a webshop-pal) kevés tapasztalatom van. Egy ideig intenzív segítségre-tanácsadásra van szükségünk, illetve meglévő problémáink megoldására, hosszabb távon persze új funkciók is szükségesek lesznek. Én a használatba akarok csak beletanulni, a fejlesztésbe nem, tehát állandó háttér kell majd nekünk.
Egy intenzívebb szakasszal kezdenénk, utána viszont lehetne csendesen a háttérben kezelni a projectet. Természetesen fizetnénk érte.

laco képe

... de miután megláttam hogy milyen becenévvel vitték fel. elgondolkodtam, hogy küldjek-e valamilyen jelentkezést.

0
0
kamu samu képe

élő a project.
samu

0
0
laco képe

küldök privátot. :) de mostmár érdekel, h. honnan a név?

0
0
aboros képe

valódi névnek ezt adtad meg a profilodban: Kamu Samu
ha _tényleg_ ez a valódi neved, akkor nyilván oké, de ha nem, akkor felhívnám a figyelmed, hogy direkt nem kötelező megadni valódi nevet. ha megadsz valódi nevet, akkor a _valódi_ neved add meg. ha azt nem akarod, akkor ne töltsd ki hülyeséggel a mezőt kérlek. köszi.

0
0

-
clear: both;

kamu samu képe

Ti tényleg minden fórumban, ahová akár csak egyszer is írtok, illetve minden regisztrációhoz kötött dolognál megadjátok valódi neveteket, és ha kérik, akkor más adataitokat?
Értem én, hogy ti, akik 2-3 éve itt vagytok, feltehetően az otthonotoknak érzitek a site-ot, de én - még - nem. Az is lehet, hogy soha nem is fogom. Talán vissza se nézek többet. Az is lehet, hogy de, és akkor talán kevésbé fogok rejtőzködni. Most feladtam egy apróhirdetést, és ehhez át kellett verekednem magam néhány rublikán. Ha nem kellett volna, akkor semmilyen nevet nem adtam volna meg. Akivel azóta érdemben szót váltottam azügyben, amiért idekeveredtem, az már tudja is a polgári nevemet. Ez a nick szerintem vicces, és arra az esetre tartogatom, amikor olyan magyar site-ra vetődöm, ahová regisztrálnom kell, de nem akarok valódi nevet használni. Egy nick. Se több, se kevesebb. Való igaz, a "valódi név" rublikánál is a nick-et adtam meg. Ha moderátorként kéred, akkor kihúzom a nem valódi nevemet onnan. Megnéztem a regisztráció feltételeit, és nem láttam szankciót a bűnömre.
Komolyan aboros, te sosem használtál még neten valótlan adatot, esetleg álnevet? Beírhattam volna, hogy Kiss Pista, oszt' a kutya rá nem kérdezett volna. Ok, hogy ez a vicc(es név) nem jött be neked-nektek, de ha megmondom, hogy vicc, az elég?
Picit esetleg ti is vehetnétek lazábban a dolgot. Nem hiszem, hogy bárkinek kárt okoztam volna, ha igen, akkor komolyan sajnálom.

0
0
pp képe

"nem láttam szankciót"

Aboros kért. Egyébként a regisztrációkor ezt olvashattad:

„A felhasználónév megjelenik minden hozzászólás és tartalom mellett. A felhasználónév tartalmazhat kis és nagybetűt, ékezetet, számot, és szóközt is. Célszerű a magyar helyesírás szabályai szerint a teljes nevet használni.”

De van aki nem akar ezzel élni. (én se és aboros se) ezért hoztuk létre a valódi név mezőt, hogy ott ha valaki akarja akkor megadhassa a valódi nevét. Persze beírhatsz oda bármit is, nem tiltja meg senki. Azonban ha kérhetünk és kérünk minden Drupal.hu használót akkor a valódi név mezőbe a valódi nevet adja meg.

Látod majd konferencián én mindenfajta kérdés nélkül rányomtatom a névjegykártyára azt amit az emberek oda írtak (már ha kifér) nem fogom nézni, hogy tényleg az-e a neve és foglalkozása.

„Picit esetleg ti is vehetnétek lazábban a dolgot. Nem hiszem, hogy bárkinek kárt okoztam volna, ha igen, akkor komolyan sajnálom.”

Miért vennénk lazán ezt a dolgot? Ha nem akarod megadni a neved nem kell, de fogadd el, hogy nem tölt el itt senkit se örömmel, ha teleszemeteled mindenfélével az oldat vélt vagy valós félelmeid miatt.
Még egyszer: Nem kell kitöltened a mezőt és aboros arra kért ezért hülyeségeket ne írogass bele.

pp

0
0
kamu samu képe

a saját valóságotokban tök igazatok van. Töröltem a szemetet.

0
0