Másodlatos menü? v. feliratt? eltüntetése

bellabici képe

ami nem sikerül. Elnézést a pongyola megfogalmazásért, biztos nagyon triviális kérdésről van szó, de a kézikönyv átnézése ellenére sem tudom szabatosan megfogalmazni, hogy miről is szeretnék kérdezni. A tartalom felett és a menük alatt kis betűkkel megjelenő nyíllal egymásra mutató, könyvtárszerű feliratot szeretném eltüntetni (amit nem tudok, hogy hívnak) és nem járok sehogy sem sikerrel.

Hogy világos legyen miről beszélek: www.bellabici.hu utolsó: bikeart menüpont megjelenítésekor kiírt információ.

Ami érdekes az az, hogy nem minden megjelenítéskor írja ki, a címlapos tartalomnál és egy másik (külön views-ban létrehozott nézettel elrendelt) menüpontnál sem.

Megköszönném, ha valaki megmondaná, hogy mi a pontos neve ennek az információs tartalomnak és hogyan lehet eltüntetni, vagy mindenhol egységesen megjeleníteni? Esetleg mi lehet a probléma?

Köszönöm előre is, eddig minden probléma a segítségetekkel megoldódott az oldalam építése során.

Fórum: 
aruna képe

Adminisztráció » Felépítés » bikeart

Erre ^^^ gondolsz?

Ez a breadcrumbs

A sminkedben tudod törölni, vagy egyszerűen csak "láthatatlanná" tenni css-el: http://drupal.org/node/52278#comment-98606

0
0
segi képe

ha egy kicsit testre akarod szabni.
http://drupal.org/project/disable_breadcrumbs

0
0

Drupal developer at Cheppers

szt képe

A breadcrumb-nak (=morzsa) igazából akkor van értelme, ha többszintű menüd van, mert akkor ez segíti a látogatót, hogy merre jár a site-on belül.
Habár ez jó dolog, de ha nincs neked erre szükséged, akkor nyugodtan kikapcsolhatod, mert zavaró is tud lenni (pl. a "Matrica" és az "Érdeklődés" oldaladon is ott van a breadcrumb, de csak megismétli a címet).
Ahol lenne értelme ezen az oldalon, az az "Alkatrészek" menüpont, ahol ki lehetne iratni, hogy éppen melyik almenüben jár a látogatód (pl. "Alkatrészek » Kormányszárak"). Annál is inkább, mert ha nem egy almenüre kattintok, hanem simán csak az "Alkatrészek"-re, akkor egyből a stucnikhoz visz :)
Itt van még egy pár módszer a breadcrumb megváltoztatására.

Amúgy D7 az oldal? És a Bringart menü is Views-zal van előállítva, igaz? Mert a Views is tud breadcrumbot szolgáltatni, lehet, hogy csak ott kattintottál be véletlenül valamit...

(Off: A "Bringart" menüd kapcsán viszont - ha a breadcrumbot már eltüntetted - még megoldandó, hogy anonimként ezt az oldalad nem kéne ám, hogy lássam...)

0
0
bellabici képe

a segítségért, a modullal könnyedén letiltottam mindenhol, a sminkben külön nincs erre beállítás. Az általad jelzett problémának is utána nézek, nem tudom mi lehet a gond.

0
0