Locale

Anonymous képe

Amikor felraktam a localizer module-t hogy működjenek azok a modulok, amiknek kell a locale modul (ami ugy sehol sincs...) akkor 1 ilyen hibaüzi jelent meg a Localizer activáló mellet (magyar honlapot is szeretnék, csak nemcsinálja a drupal azt amit kéne... modul rész...) Provides multilingual support
Depends on: Locale (missing)
Required by: Localizer block (disabled), Localizer menu (disabled), Localizer node (disabled), Localizer taxonomy (disabled), Localizer user (disabled), Localizer variable (disabled), Localizer views (disabled)
(ahol disable van, azokat mind próbálom engedélyezni, de mikor a kijelolo gombokat megnyomom, és tulajdonképpen az aktiváló gombra kattintok, 1szerűen elfelejti! ...return = true; kész :D najó ezt csak írtam :D)

"Depends on: Locale (missing)" Pill vérnyomáscsökkentő :D ! na szal itt mitkell akkor még csinálni? előre is thx! (thanks)

Illyés Edit képe

"Depends on: Locale (missing)"

Kapcsold be a Locale modult. Ott van az alapmodulok között, a Core - optional részben.

0
0
vaN` képe

Edit! Nekem nemvolt a core optioanal ban a locale modul, szal csoriztam 1et a drupal 5.3asomból! Edit ha te nemvagy, én csak néztem volna itt a drupalomra, mint a borjúú az újkapura:D szal naon köszI!!! Szijjja!

0
0
aboros képe

x modul depends on y modul: x modul y modul nélkül nem megy, "függ tőle"
x modul required by y modul: x modul szükséges y modul működéséhez...

elnézést, de azt hiszem, ezt fontos tudni, elég gyakran használatos kifejezés a 'mi' világunkban mindkettő és nagyon nem mindegy, hogy melyik mit jelent. :)

0
0

-
clear: both;

vaN` képe

Edit! Nekeed nagyon kösssz! Bár nekem 1 local modul sincs, nopara majd csorok 1et a drupal 5.3mamról :D. Angolnyelvlecke.... Lehet hogy nemúgy értetted, de ez engem sértett... Amugy meg figyi értem h mit ír ki... Azzal nincs sose gond... (www.webforditas.hu... am meg 13 évesen nemcsoda h néhány dolgot nemismerek....). HopZ ténnyeg! Megyek Regisztrálok ide! (drupal.hu) !
Kösssz!
vaN`

0
0
aboros képe

ne haragudj, nem sértésnek szántam egyátalán!
KELL hogy legyen 'locale' modul az 'alaprendszer - nem szükséges' részben.

0
0

-
clear: both;

D képe

oksa! Akkor nemvagyok megsértődve! :) Am meg nekem nemvolt locale modul a rendszeremben. Fogtam és átmásoltam 1et a drupal 5.5ből, majd drupal update, és minden műxik még igy update után is! Na további jó programozást! U.i.: Nemtudod hogy hogy lehet 2 MB-nél feljebb venni a limitet upload modulnál? Hiába írok be 0át, vagy 9999. megsem érzi! Most akkkor írjak bele a modulba? :@ Előre is kösssz!
vaN`

0
0