Local task létrehozása tartalom típushoz

andor képe

Sziasztok!

A node_example modul alapján egész jól elhaladtam egy tartalom típus modul fejlesztésével, de szeretnék egy MENU_LOCAL_TASK típusú (alias fül vagy tab) részben elkülöníteni bizonyos információkat, amiket csak az illetékesek láthatnak. Ezt egy hook_menu-ben lévő bejegyzéssel értem el, ahol a path valami ilyesmi

'node/' . arg(1) . '/illetekeseknek'

Namármost. Ez egészen addig jól működik, amíg nem jönnek be a verziók a képbe, mert akkor a korábbi verziók ezen oldalai (az illetékeseknek szánt rész) nem érhetőek el.

Van erre valami "Drupalosabb" megoldás?

UI: CCK-t ne javasoljatok kérlek.

Pasqualle képe

verziok az a revisions ugye?

mit szeretnel, minden verzio-hoz ugyanazt az egy titkos infot, vagy minden verziohoz mast?
hova mented az infot es hogyan?
az a gond, hogy eltunik a tabful?

ha csinalsz egy node/%node/revisions/%/view/illetekeseknek menu_local_task-ot ami ugyanazt a funkciot hivja az nem eleg?

0
0
andor képe

Igen a revisions a verzió.

Van egy tábla amiben benne van minden mező ami érdekes. Ezek egy része elérhető, más része csak az illetékeseknek. Implementált kampók (az alapvetőkön felül): insert, update, nodeapi, delete, load, view.

A tabfül megmarad, csak ha a korábbi verziót újra visszanézem, akkor a kérdéses tabfülre kattintva az aktuális verzióhoz tartozó információk jelennek meg, nem a visszanézetthez tartozók.

Belenéztem időközben ebbe a node modulba. Ott sem csinálták meg valami egyszerűen.

Ez a %-os dolog nem csak a 6-os verziónál működik? Nekem bizonyos modulok miatt még az 5-öst kell használnom.

0
0
Pasqualle képe

szoval kulon titkos infot akarsz verziotol fuggoen..
de akkor a node id parameteren kivul szukseged van a revision ertekre is.. amit ugy latom sehol sem hasznalsz..

0
0
andor képe

Felraktam a Drupal 6-ot is próba képpen. Sokkal kézreállóbb a fejlesztése. De itt is ugyanaz a probléma. Verziók visszanézésénél hiányoznak a local task-ok.

0
0
Pasqualle képe

most akkor hianyzik, vagy rossz infot mutat?

0
0
andor képe

Mindkettő. :) Az D5-nél a local task látszik a korábbi verziónál is, de az aktuális értékét mutatja. A D6-nál viszont nem is látszik ez a local task. De azt hiszem rájöttem a megoldásra. Mert hát honnan is tudhatná a callback, hogy melyik revision kell, ha nem mondom meg neki.

0
0