Letöltés számlálás

nakos képe

A következőkben kérném segítségeteket:
Partnereinknek (cégre szabva) különféle információkat jelenítünk meg a honlapon (pl: fizetendő adók, járulékok összegei, fizetési határidő)
Készítettem egy ügyféldoku tartalmat, amelyben az ügyfél cégneve, egy pdf dokumentum file, a fajl ember számára olvasható neve, a fizetési határidő, a dokumentumhoz hozzáférő regisztrált személy(ek) neve kerül rögzítésre.
Készítettem egy nézetet, ahol a felhasználó a jQuery UI accordion megjelenítéssel a bejelentkezett személyre szürten (lásd: https://www.drupal.hu/forum/uzenet-adott-felhasznalonak/26361) megtekintheti dokumentumait (megjelenites.jpg) úgy, hogy a kijelölés (lenyitás) után a pdf fájl képe (megjelenites_2.jpg) a tartalom regióban megjelenik. A megjelenítés a "Default viewer of PDF.js" segítségével történik. Azt szeretném megoldani, hogy nyilvántartsam a megtekintés időpontját, a nyomtatás(ok) illetve letöltés(ek) számát.
Próbáltam a tartalomstatisztika (utolsó megtekintés időpontja, mai illetve összes megtekintések száma) mezőit megjeleníteni, de ezek értékei nem változtak meg sem a lenyitás, sem utána, a letöltés illetve nyomtatás után sem.
Nincs valami ötletetek hogyan lehetne ezt megoldani?

Drupal verzió: 
Fórum: 
CsatolmányMéret
Kép ikon megjelenites.jpg101.63 KB
Kép ikon megjelenites_2.jpg285.45 KB