Lehetőség már begyűjtött címre "Feliratkozom" linket tartalmazó levél küldésére Simplenews-ban?

sinzoo képe

Hosszas keresgélés után sem találtam megoldást a már begyűjtött címeimre küldendő levélben egy egyszerű "feliratkozom" link elhelyezésére, mely minden cím esetén egyedi értéket kap és így tudja rögzíteni a feliratkozás megerősítését. Egy klikkel. Esetleg egy köszönő oldalra kerülve ő is megerősítést nyer, hogy rögzítve lett.

Ebből kiindulva a Mass subscribe-ra gondoltam, felviszem a címeket és a megerősítő levelet átírva meg is kapom az elküldött levélben a megerősítésről szóló linket. Csakhogy ilyenkor nem küldi ki még a szokásos Megerősítő levelet sem, már alapból feliratkozottnak veszi a felhasználót.

Aztán arra, hogy felviszek egy új felhasználót és a leiratkozás mintájára keresek megoldást, hogy csak a feliratkozásra kattintva legyen rögzítve a hírlevélre való jelentkezés. De itt is falakba ütköztem, még csak fel sem merült senkinél az igény...

Nem tud valaki megoldást vagy segítséget adni, hogy merre induljak el? Vagy én néztem el valamit vagy tényleg ennyire kivitelezhetetlen?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Illyés Edit képe

Simplenews moduljából kikeresed azt a függvényt, ami a webhelyen történő feliratkozáskor kezeli az előfizetést. Írsz egy kis modult, amiben meghívod a függvényt, és átadod neki a címlistádat. (Ha a listán szereplők nem adták hozzájárulásukat a feliratkozáshoz, akkor önkényesen feliratni őket törvénybe ütköző.)

0
0
sgabe képe

Ha a listán szereplők nem adták hozzájárulásukat a feliratkozáshoz, akkor önkényesen feliratni őket törvénybe ütköző.

Természetesen nem kivitelezhetetlen, de azért nem találkoztál ilyetén megoldással illetve erre vonatkozó igénnyel, mert ha ilyen jellegű levelet küldessz valakinek az előzetes! hozzájárulása nélkül az törvénybe ütköző! Nem véletlenül működik úgy a dolog, hogy a megfelelő feliratkozási űrlapokon a felhasználó először jelzi előfizetési szándékát, majd egy e-mailen keresztül ezt külön megerősíti.

Azért is szeretném ezt kiemelni, mert kishazánkban nem rég változott az erre vonatkozó szabályozás és nem kis büntetés jár az elektronikus szemetelésért.

0
0