Lassú Tartalom lista oldal

csikosz képe

Sziasztok,
Van egy oldal aminek a tartalom listát kezelő nézete újra lett definiálva mert plusz mezőket kellett megjeleníteni. Kb. 1 hónapja fut élesben az oldal és kb. 1 hete az jeleztek, hogy a tartalom oldal nagyon belassult (kb. 20-30mp, hogy betöltődjön az oldal). Amit még észrevettem, hogy a module oldal is elég lassú, de az belefér 10mp-be.

Az oldalon be van állítva a Memcache, tömörítések be vannak kapcsolva, update manager és statistics module ki van kapcsolva. Próbálkoztam Views content cache-el, de ez sem segített, átváltottam Teljesről Mini lapozóra...
Valaki találkozott már ilyennel, esetleg tud valaki megoldást?

Előre is köszönöm!

Drupal verzió: 
szantog képe

Erre így elég nehéz mit mondani. Én ilyenkor az xhprof profilert szoktam használni phpstormban nézve az eredményt. Ez kiírja, hogy melyik függvény hívása hányszor történt, és mennyi futási időt vett igénybe.
De ettől még lehet server oldali gond is.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

csakiistvan képe

Igen ez remek eszköz, mi is használjuk.

Jó lehet még a logokat megnézni a /admin/reports/dblog oldalon, hátha minden egyes views-row megjelenítés generál vagy 3 notice-t és 2 warningot.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

csikosz képe

Köszönöm mindkettőtöknek a hozzászólást.

Ha jól látom az xhprof-ot a szerveren kell telepíteni és azután tudom használ vagy tévedek? Csak az oldal mappájához van hozzáférésem és telepíteni nem tudok semmit a szerverre. :-/
A dblogban nincs semmi ilyen irányú információ. Annyi esetleg, hogy rengeteg 404-es üzenet van mert korábban is volt tartalom ezen a domainen amiből semmit nem tartottak meg így egy csomó nem létező tartalomra van még indexelés. Erre telepítettem a Fast404-et. De nem hiszem, hogy ez a tartalom listát befolyásolná.

0
0