Különböző Taxonomy term view-k különböző tartalomtípusokhoz

Kocsis Kata képe

Hogyan kell átdefiniálni a standard taxonomy term view-t, hogy másképp jelenítse meg a különböző tartalomtípusokra vonatkozó kategorizálást.

Például a blogbejegyzések széles képeiből csak egy fér el egy sorban, tehát a blogbejegyzések kategóriáira kattintva, egyoszlopos taxonomy term megjelenítést szeretnék. Míg a termékekből sok elfér egymás mellett, ha valaki a webshopban navigál a terméktípusok között, akkor 4-5 termék férjen el egy sorban.

Klónozom az eredeti taxonomy term view-t, és utána hogyan tudom az url-t úgy megadni, hogy az adott taxonomy term view csak az adott tartalomtípusra legyen érvényes? Vagy milyen más módon kellene ezt megoldanom?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Nem biztos, hogy értem mit szeretnél, de ha azt, hogy foo taxonomy termet csak a blogbejegyzések használnak, és bar term csak termékek lehetnek, és a foo-re kattintva csak blogbejegyzések teaserei jönnek fel pl egymás alatt egyesével, és bar termre kattintva csak termékek jöjjenek fel 4-5 teaser egy sorban, ahhoz nem kell views. Manage display-en összekattintgatod a megfelelő mezőket, css-el meg eligazítod őket, hogy a termékek egymás mellett jelenjenek meg + belövöd a magasságot és szélességet.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Kocsis Kata képe

Te csak arra az aspektusra adtál egy megoldást, amikor az oszlopok számában szeretnék különbözni. Az oszlopok számát csak példaként írtam, nem csak ebben különböznének.

Azt szeretném, hogy a taxonomy term view máshogy működjön, ha termékekről illetve ha blogbejegyzésekről van szó.

Mivel az egyik vocabularyt a termékekhez rendeltem, a másikat a blogbejegyzésekhez, alapban működik, hogy az egyik term-re kattintva csak az egyik tartalomtípus jön fel. Amit én szeretnék, hogy eltérő legyen a két esetben a taxonomy lista oldalak felépítése, és más szűrési feltételeket tudjak megadni. vagy például a termékek megjelenítési sorrendje egy term-en belül különbözzön a blogbejegyzések megjelenítési sorrendjétől (a fordított időrendtől).

0
0
szantog képe

Ez esetben panels + page manager lesz a barátod, ott szét tudod választani, hogy melyik taxonomy vocabba tartozó term oldalon melyik view jelenjen meg.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Voluman képe

A Taxonomy Views Integrator modullal minden taxonomy szótárhoz külön nézetet tudsz rendelni.

0
0
Kocsis Kata képe

Igen, köszönöm, ez lett a megoldás.

Nagyon frappáns, logikus kis modul, és pont erre volt szükségem.

0
0