Komplex téma megnyitása

Alexander képe

Sziasztok!
Mostanában nagyon sokat olvasom a fórumot, sok hasznos információt találni itt. Durva két hónapja ismerkedem a Drupallal, és egy összetett oldalt szeretnék elkészíteni tanulás céljából. Már pár kérdést tettem fel itt a fórumon is, melyek megválaszolása nagy segítségemre voltak, viszont az oldal összerakása közbem mindig, folyamatosan apróbb kérdések merülnek fel.
Véleményeteket szeretném kérni abban, hogy mit szólnátok, ha itt a fórumon egy hosszabb téma lenne nyitva, mely teljesen az elkészítendő oldal kezdetétől, elkészüléséig megtárgyal minden kérdést? Igy mindenki kifejthetné véleményét, és komplexebb képet adna az adott kérdésekről, és sokat lehetne tanulni belőle.
Mit szóltok? Jelezzetek hogy van-e értelme ilyen hosszu témát nyitni.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
pp képe

A Drupal comment rendszere erre alkalmatlan, nehezen követhető, szűrhető, kereshető. Ezért szeretjük itt a rövidebb témákat. (mint ahogyan ez le is van írva. :D)

A legjobb, hogy ha Te magad összelinkeled a témákat. Mondjuk tegyél be a modulokhoz egy speckó címkét, és ha sokan tesznek így, akkor majd megoldjuk, hogy kiszedjük onnan és találjunk egy jobb helyet neki.

Legyen mondjuk "Komplex Feladat".

pp

0
0
pp képe

Hozzá is adtam ehhez a címkét, lehet használni most már, automatikusan feljön.

Hajrá!

Ne feledd! Új téma legyen új téma. :)

pp

1
0