Komplett magyar településlista a Hierarchical Selectel modullal nem működik

vikicica22 képe

Hello mindenkinek!

Van egy település listám (taxonomy), amiből ki lehet választani a megyét majd ezen belül a települést. A Hierarchical Select modult telepítettem fel, hogy ennek a segítségével lehessen könnyebben kiválasztani a települést. Ezt a település listát beletettem egy esemény tartalomtípusba.

Az esemény beküldése tartalomtípusra kattintok, semmi nem történik, majd egy idő után "504 Gateway Time"-out ír ki az oldal.
2-3 próbálkozás után a tartalom beküldése lap bejön, akkor kilehet választani a megyét majd a települést, de ez így nem jó nem tökéletes.
Rájöttem, hogy a Hierarchical Select okozza a "504 Gateway Time"-ot viszont sajnos ezzel, modullal tudom a legjobban azt elérni, hogy a felhasználó először a megyét majd a települést tudja normálisan kiválasztani.
Mi lehet a gond? Kevés a memória a szerveren és szólni kell, a szolgáltatónak? vagy más modult használjak erre a feladatra?

PHP memória korlátozás 256M
Webkiszolgáló nginx/1.2.1

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
tamoca képe

Szia, nem a memória, 256 elég kell legyen. A szerveren azonban lehetnek beállítva olyan paraméterek amik időhöz kötöttek és ha nem fut le a parancs akkor kiakadhat.
Igazából pasz, de nem a memokorlát , ez már jó. Persze kipróbálhatod , hogy feljebb teteted.Azonban lehet, hogy hosszú neki a tartalom a sok település, nem tudom milyen fájl, mekkora.

0
0

tamoca