Kommentek és oldal frissítés.

dyra képe

Sziasztok!

Van egy oldal ami naponta egyszer frissít a gyorstárát. Viszont szeretném megoldani, hogy ha az oldalhoz hozzászólnak akkor az azonnal legyen látható akár úgy, hogy hozzászóláskor üríti a gyorstárat és újra építi azt. Van erre lehetőség?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
wouhn képe

Engem érdekelne kicsit bővebben, hogy miért van erre szükség?

0
0
dyra képe

Amíg nem frissíti a gyorstárat, a (névtelen) látogatók nem látják a már gyorsítótárba leképzett tartalomhoz tartozó friss hozzászólásokat. Csak akkor amikor naponta egyszer az megtörténik. Ugyanez igaz a blokkokra is. Teszem azt csinálok egy friss hozzászólás blokkot, az naponta egyszer fog frissülni attól függetlenül, hogy közben x hosszaszólás keletkezett. Ha kikapcsolom a gyorsítótárat akkor meg lassabb az oldal betöltés amit én kifejezetten nem szeretek.

0
0

honlapom http://dyra.eu/

wouhn képe

Ezek alapján én talán a Rules modullal játszadoznék. Írnék egy szabályt, hogy ha új hozzászólás érkezik, akkor törölje a gyorstárat. Ez tuti járható út. Megmondom őszintén, hogy nem volt időm utánanézni a problémádnak, de szinte biztos vagyok benne, hogy létezik erre valami szebb, gyorsabb és egyszerűbb megoldás is. Gyanítom, hogy már más is belefutott hasonlóba.

0
0
akosms képe

A cache expire modul szerintem jó erre.

0
0