Kis forgalmú Drupal 7 tárhely?

jjdrupal képe

Sziasztok!

Kis forgalmú szakmai weblapot szeretnék indítani, kérlek akinek van ilyesmije, ossza meg a tapasztalatát, hogy melyik szolgáltatónál, milyen oldala van (linkkel). Végignéztem, amiket a magyar Google feldob, igazából elég hasonlóak, lehet, hogy ilyen szinten már tökmindegy, melyik szolgáltatót választom? Látom, hogy pl. a drupal.hu-t a hoszting.com csinálja, nekem az a havi 4000 Ft-os ár sok amit kérnek, egy ilyen kicsi weboldalhoz nem is kell ilyen erejű szolgáltatás. Évi nettó 10000 fölé túl sokkal nem szeretnék menni költségben... (Bölcsész tartalmú oldal lesz! ;-)

Kösz!

Drupal verzió: 
PeterMK85 képe

Évi 9900 + Áfa a Start csomag, én oda pakolom a kis projekteket.

mediacenter

0
0
biggabo19 képe

Üdv. Saját tapasztalatból én a FiberHost Plus Kft javaslom (debreceniek). Saját honlapom és céges oldalunk is üzemel náluk. Az ügyintézés gyors és korrekt. Nem beszélve a csomagok díjairól, valamint a fizetési lehetőségekről (kártyás fizetés oldalukon).
Javaslom, tekintsd meg őket. Üdv.

Megjegezés: Egy visszajelzést majd azért tégy ide az oldalra.

0
0
Gonda János képe

Az ügyfélszolgálat nagyon gyors. Az árak az ingyen kategória felé tendálnak:)

webhosticon

Az összes tesztet itt végzem.

1
0

Gonda János

nevergone képe

drupalgardens

És ezzel még a Drupal fejlesztését is támogatod.

Ui.: Itt nem tehetsz fel külső modult, viszont alapból is elég sokat tartalmaz a rendszer. Cserébe nem kell a frissítésekkel törődnöd, nem lesz elavult kódbázisú az oldalad. Plusz a Drupal mögött álló cég, az Acquia üzemelteti, szóval ennél szorosabb Drupal kapcsolatot sehol sem találsz.

1
0
jjdrupal képe

Köszönet az eddigi válaszokért, meg azoknak is, akik privátban írtak! Most már a bőség zavarával küzdöm... :)

Hadd kérdezzem még meg: arról van-e esetleg a véleményetek, hogy egy szolgáltató úgy adja a tárhelyet, hogy előre feltelepíti nekem Drupalt? Mivel nem vagyok rendszergazda alkat, örülnék neki, ha "kulcsrakészen" kapnám a rendszert, viszont van bennem egy kis félsz, hogy így nem lesz teljes körű a funkcionalitás, bizonyos korlátozásokat "elrejtenek" a telepítésben. Vagy ez így egy hülyeség?
Előre köszi!

0
0
Gonda János képe

A drupal.org -ról szinte bármi letölthető, amire szükséged lehet.
Amit én ajánlottam tárhelyet ott van drupal telepítő is.

Vannak fontos modulok amiket a cél határoz meg. Azért kell a teszt tárhely mert egy modul amikről csodákat írnak nem biztos hogy kell Neked.
A Drupal gyorsan felhúzható, de óvakodj a felesleges modulok használatától, mert ez iszonyúan lelassíthatja a rendszert.

0
0

Gonda János

dj képe

simplytest.me

0
0

Üdv!
Dudás József

nevergone képe

Szia!

A fentebb linkelt Drupal Gardens pont ilyen szolgáltatást nyújt.

0
0
pp képe

A legtöbb tárhely szolgáltató ad teszt lehetőséget/pénz visszafizetési garanciát, szerintem élj vele, és próbálj ki többet is.

pp

1
0
pp képe

Spam miatt az összes linket kitöröltem. (az affiliate link verte ki a biztosítékot)

A továbbiakban linkeket kérlek magánban küldjetek egymásnak a cég nevét persze megemlíthetitek, hisz googleival másodperc alatt megtalálható bármelyik.

pp

4
0