Kereső nem keres

feca képe

A Drupal core-ban lévő keresőt szeretném használni, de tartalomra nem tudok vele keresni. Felhasználókra ad találatot. Jogosultságok rendben vannak. A tartalmat beindexelte.
Mi lehet az oka?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
jabba306 képe

Én D6-ban jártam úgy, hogy csak pontos szóra keresett. A tartalomban létezett a múzeumok szó, amit múzemum -ra nem, csak múzeumok-ra talált meg.

0
0
feca képe

Sajnos így sem jó.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Az alap Search modul csak teljes szóra tud keresni. Ez sose volt másként.

0
0

Nagy Gusztáv

Sk8erPeter képe

/admin/config/search/settings
Itt az "Active search modules" résznél a "Node" be van pipálva?

Jó lenne több infót kapni. (Ha az előzőre "Igen" a válasz, mire próbáltál keresni, korábban működött-e egyáltalán, raktál-e fel olyan modult, ami megkavarhatta, stb.)

0
0
feca képe

Drupal alaptelepítés után, kereséskor ezt a warningot dobta ki:

Warning: preg_replace(): Compilation failed: disallowed Unicode code point (>= 0xd800 && <= 0xdfff) at offset 2102 search_simplify() függvényben (/srv/http/drupal/modules/search/search.module 445 sor).

A gugli találata (http://drupal.org/node/1446372) alapján:
az includes/unicode.inc fájlban a 76. sorban a "\x{D800}" szöveg cseréje "\x{E000}" -re, egy gyors újraindexelés, és már működik is.

Egyébként mivel lehet megoldani azt, hogy a felhasználók keresésnél megtudják adni azt, hogy hol, milyen mezőkben keressenek (cím, alcím, bevezető, képszöveg, stb.)?

0
0
pp képe

sehol. Legalább is az alaprendszerben. Az ugyanis egy minimalista kereső. Használj views-t vagy solr-t, vagy egyéb megoldást.

pp

1
0