Kereső doboz

Simon Zsolt képe

Helló mindenkinek!

Az volna a kérdésem, hogy szeretném beállítani az oldalra a keresődobozt, hogy lehessen keresni a weboldal tartalmában. Be is megyek az adminisztrációban a smink beállításaihoz, de ott nem tudok mit kezdeni a keresődoboz opcióval, mert ki van szürkítve.
Én vagyok az oldal admin-a, 5.1-s Drupal, a bluemarine sminket heggesztgetem. (Jelenleg még localhoston fut a cucc)

Simon

Fórum: 
pp képe

Vagy a search modul nincs bekapcsolva, vagy a sminked nem tudja megjeleníteni, de akkor szerintem nem is lenne ilyen választás. Szóval a search modult kapcsold be.

pp

0
0
Simon Zsolt képe

Megtaláltam, bekapcsoltam. Most lehet, hogy érdekesen fogtok nézni erre a beírásra, de én mégis megkérdezem, hogy hogy lehet rendesen beállítani, mert megnyomom azt a gombot, hogy indexeljen, de ugye kell ehhez az időzített feladatok (cron). De ezt csak úgy találtam meg, hogy bementem a naplóba, és ott kikerestem azt a bejegyzést, ami arra vonatkozott, hogy lefutot-e már a cron. De ezt elvileg meg lehet máshol is találni, csak nekem nem megy.
Azért lenne ez fontos, mert a későbbi oldalon fog ez a keresés funkció futni, és szeretném beállítani az időzítőt, hogy nem mindig kézzel kelljen ezt elindítani!

Előre is köszi:
Simon

0
0
Simon Zsolt képe

Nagyon szépen köszönöm!
Szuperen működik!

Simon

0
0