Költöztetés után

zsopap képe

Sziasztok!

Szeretnem atszabni weblapom arculatat, de nem szeretnem mindezt olyankor csonalni amikor forgalom van az oldalon, elvesziteni nem szeretnek egyetlen latogatot sem, ezert lementettem a mar meglevo oladalamat es felraktam ugyanarra a szerverre egy masik nev alatt, hogy ott elvegezhessem a modositasokat, majd pedig mikor minden ugy nez ki ahogy szeretnem akkor visszatoltenem a modositottat az eredeti helyere.

Az eredeti cime: www.eskuvoiruhak.com
A masolat cime: http://test3.hungarydentistry.com

Ha rapillantotok es osszehasonlitjatok akkor lathatjatok, hogy a a masolaton nem jelennek meg a kepek. A kerdesem az lenne, letezik e arra valamilyen modszer, hogy felkutassam a siteon az osszes eskuvoiruhak.com szokapcsolatot es kicsereljem a test3.hungarydentistry.com szavakra.
Nem sok kedvem lenne egyenkent felkutatni es kicserelgetni. Kene valami progi vagy valami ami belelat a fajlok tartalmaba es modositani is tudja oket. Van ilyen??

Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

A probléma az, hogy a képet meg se kapja a böngésző:
http://test3.hungarydentistry.com/system/files/node_images/wedding_dress...
eleve 500-as hibát dob. Ugyanis
http://test3.hungarydentistry.com/files/node_images/wedding_dress_12_tn.jpg
kellene, ami el is érhető.

Mit rontottál el?

Off: Ugye milyen gyorsan lehet értelmes választ kapni, ha látni lehet az oldalt működés közben? (Ez sok más kérdés feltevőnek szólt :-)

0
0

Nagy Gusztáv

zsopap képe

a htaccess file lenaradt valahol a letoltes es feltoltes kozben. Miutan bemasoltam minden mukodik. Ennek meglete nelkul be sem tudtam lepni mert arra is 503 hibat adott.

Koszonom szepen a segitseget, hogy ravilagitottal a problemara. Hiba na, a rutin, meg az elet ... tudod hogy van :)

0
0

-------------------------------------------------
... értem értem hogy gőzzel megy! De mi hajcsa????