Képfeltöltés hogyan

mtom75 képe

Feltettem pár képet szeretném elhelyezni az oldalon bizonyos lapokon, de nem tudom előhívni, hogy lehet elő szedni a képeket.
Gallériéba megvan de szeretném külön kezelni őket.

Drupal verzió: 
Fórum: 
csakiistvan képe

Milyen modulokat használtál? Esetleg a Media modult? Mert pl ennek ha jól tudom van média tára, a feltöltött gépet máshol is tudod meghívni, kezelni, stb.

Avagy ha csak 1-1 képről lenne szó, akkor a feltöltött kép már renelkezik URL-el ugye, a wysiwigben ezt már akár tudod is használni. De sok a kérdés így, konkretizáld először a használt modulokat, vagy megoldást amit alklamaztál a képekre.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

bullapo képe

Sziasztok!

Olyan problémám van hogy a mostohaapámnak csinált egyik ismerőse egy weboldalt. És nincs ideje de szerintem kedve sincs, de inkább úgy mondom hogy szarik rá mert már egy éve könyörög neki hogy csinálja meg.
Ezzel a drupal rendszerel készült az oldal.
Ez a weboldal címe: http://www.jakabgalambok.neobase.hu/
Engem kért meg hogy töltsek fel képeket meg még pár dolgot akar módosítani. Csináltam már weboldalt html alapút dreamweaver programmal.
De gőzöm sincs hogy ezt hogy kell módosítani.
A srác megadta felhasználónevet és jelszót, azt mondta hogy web felületen tudom az egészet szerkeszteni. Csak hát nem jutottam semmire.
Meg ha belépek az admin felületen a webböngészőn keresztül , mindenhol azt frissítéseket ír ki . Le is töltöm őket de nem tudom mit kell velük kezdeni. Vendégkönyv is tele van több száz oldal spam üzenetekkel, rálépek szerkesztésre és törlésre , azt jelzi hogy törölte de ugyan úgy ott marad a sok hülye spam üzenet.
Valaki tudna nekem segíteni hogy kell szerkeszteni az oldalalt?
Ftp címet nem adta meg a srác , és az azon történő belépési jelszavakat sem. Hogy ha letölteném az egész oldalt ftp ről, akkor dreamweaverrel meg tudnám csinálni a módosításokat ?
Ha valaki skypen segítene nekem hogy tudom módosítani azt nagyon megköszönném.
Fizetnék is érte. Skype címem: hitter.roland
Előre is köszönöm a segítséget!

0
-1