Képek csatolása tartalmakhoz

Anonymous képe

Van egy tartalom típusom amelynél engedélyezve van a csatolt kép. Lényegében azt szeretném megoldani, hogy a beküldött tartalom típushoz ne csak egy képet lehessen csatolni hanem többet is.

Köszi Norbi

crt képe

Szia.

Pontosan mi a kérdés? Ha csak egy "sima" tartalomtípus és az upload modullal engedélyezted a csatolmányokat, akkor egyszerre több fájlt is csatolhatsz.
Ha cck modullal adtál hozzá új imagefield mezőt, akkor ott Neked kell engedélyezned a többszörös kiválasztás lehetőségét.

Üdv: Zoli

0
0
Anonymous képe

Az Image modulnál kapcsoltam be az Image attach modult és azzal csatoltam a képet a tartalomhoz. Ott szeretném azt elérni, hogy több képet lehessen csatolni egy tartalomhoz.

Vagy ha ez a megoldás nem megfelelő akkor hogyan tudnám azt elérni, hogy az oldal alján jelenjenek meg a képek miniatűr nézetben és kattintásra teljes méretben mutassa a képet.

0
0
nevergone képe

Ha jól értelmezem a kérdésed, akkor ez kell neked.

0
0
Anonymous képe

Köszi szépen pont így akartam megoldani, csak eddig nem találkoztam még ezzel a modullal.

0
0
zeniten képe

Nagyon jó ez az image node modul
- DE hogyan érhetem el, hogy a gelériámban megjelenjenek, ha van már létező image galery? Nem szeretném az összes képet ilyen tartalomtípusúba kovertálni... (inkább gallery2 integráció van tervbe véve). Az is megoldás lehetne, hogy egy képet az adatbázisban kétfelé rendelek - de ennek hogyanjára sem jöttem rá.

+ Jó lenne, ha nem csak feltölteni tudnék vele képeket, hanem már meglévőeket hozzárendelni (ez ugyanaz a kérdés másik oldalról :).

Köszönöm!

0
0
nevergone képe

Légyszives indíts új témát a kérdésednek, mert ez már elég régi és nem tartalmaz friss információkat.

0
0
zeniten képe

Megtörtént:
Íme!

0
0