java script kód illesztése, de hova?

Anonymous képe

Sziasztok! Olyan kérdéssel forulok a közösséghez, hogy: nagyon megtetszett a snap nevezetű szolgáltatás és hasznos dologak is tartom, a html alapú oldalam kódjába illesztve a snap által generált java scriptet tökjól műxik. Szeretném, ha a Drupalban fejlesztettnél is így lenne csak nem találok leírást. Egyáltalán megvalósítható?

Fórum: 
Illyés Edit képe

Nem tudom, mi az a snap (talán ha belinkelnéd, okosabb lennék), de bármilyen Javascript kódot be tudsz illeszteni a page.tpl.php head részébe, ill. oda be tudsz hívni külső JS fájlt a HTML-ben szokásos módon. Az már a következő kör, hogy ez működik-e, vagy esetleg ütközik valamelyik Drupal által használt JS megoldással.

0
0
Anonymous képe

Köszönöm válaszodat! [http://www.snap.com/about/shots.php] -tehát ő lenne az. Az oldalon link fölé viszed az egérmutatót, akkor megjelenik egy kis betekintő ablak, egy előnézet a hivatkozott oldalról. Megpróbáltam az aktuális smink page.tpl.php fejrészébe illyeszteni a scriptet, de nem műxik. Más ötlet eseleg?

0
0
Illyés Edit képe

A Snap oldalán regisztrálsz, ott kapsz egy kis kódot, amit a page.tpl.php fájlban a záró </body> tag elé kell beszúrni.

0
0
ninja képe

lértehozol egy blokkot, belerakod a JS-t (ha hosszú, inkább behívod), beállítod, hogy mely oldalaknál jelenjen meg a blokk. ez a módszer kiválóan működik akkor is, ha CSS-t raksz bele (pl. ha egyéni kezdőoldalt akarsz csinálni)

0
0
Anonymous képe

szia! melyik file-ba teszem a blokkot? (nekem még nem triviális)
hol állítom be, hogy melyik oldalaknál fusson a script? thx

0
0
ninja képe