Jó a Drupal erre a feladatra?

zsolo képe

Sziasztok!

Zsoltnak hívnak, teljesen új vagyok ezen a fórumon. Akadt egy feladat, amit meg kell oldanom, és lehet, hogy a Drupal alkalmas erre (bár lehet, hogy csak módosítás után). Nem tudom, ezért fordulok hozzátok. Egy kis webes alkalmazáson töröm a fejem. A baj az, hogy túl sok szabadidőm nincs a megvalósítására. Valamelyest konyítok a PHP-hez, SQL-hez, de csak "konyhanyelven".
Szóval következőket kellene megoldani:

Jön a látogató az oldalra. Megtetszik neki amit lát és regisztrálja magát. A regisztráció után, belép, és egy űrlap kitöltésével megad további adatokat, ez lesz a profilja. Persze a profilját bármikor tudja szerkeszteni, képet tud feltölteni, ha belép. Sőt, képes legyen törölni is magát a rendszerből, ha úgy kívánja.

A site további látogatói böngészhetik a profilokat. Ez úgy nézne ki, hogy kitölt egy rövid kis űrlapot és a szkript visszadja azokat a profilokat, melyek megfelelnek a keresési kritériumoknak. Viszont nem minden mezője jelenne meg a profilnak. Pl. a kontakt infó nem. Ha erre is kiváncsi a látogató, akkor ezért egy kis összeget fizetne, és ezután már láthatja az illető elérhetőségét is. Nem tudom, hogy valósítsam meg a fizető rendszert, ezért nem írtam bővebben.

Szóval, két típusú felhasználó lenne. Egy, aki regisztrálja magát, felállítja a profilját. És a másik, aki ezen profilokban keres, de a teljes profilhoz csak fizetés után fér hozzá.

Hát, ennyi. Szóval, szerintetek a Drupal "alapból", vagy valami módosítással meg tudja oldani a fent vázolt feladatot?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Zsolt

aries képe

Igen, meg tudja oldani „alapból”.

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0