iwiw

Anonymous képe

Egy olyan modult keresek, amiben hasonlóan lehet a regisztrált tagoknak adataikat megadni, mint az iwiw-es rendszerben. A drupalba beépített saját adatoknál persze létre tudok hozni különböző mezőket és ez jó is, csak a név, e-mail cím, jelszó beírása után el kell küldeni az oldalt és hogy a többi fület ki tudja tölteni a felhasználó megint visza kell mennie a saját adataihoz, ami nem nagyon felhasználóbarát. Ez az egyik, a másik pedig, hogy több képet lehetne feltölteni a felhasználónak, ahogy az iwiw-ben is. A beépítettben pedig csak egyet lehet. Ez az alapvető kérdésem, hogy testre lehet-e így szabni programozás nélkül a drupal beépített modulját, vagy van-e ehhez már fejlesztés? A drupal.org modules/community rovatát végignéztem már,de nem találtam, bár lehet hogy csak nem vettem észre.

Várom a véleményeteket.
Üdv,
Gábor

Fórum: 
Illyés Edit képe

Én inkább a User Management kategória környékén kezdenék nézelődni. Továbbá:Node Profile modul, Usernode modul. Többféle megoldás lehetséges, a lényeg a Drupal felhasználókezelő rendszerének összekapcsolása a CCK modul funkcióival.

0
0
GGábor képe

Próbáltam, de nem nagyon megy. Eljutottam odáig, hogy a profihoz hozzáadtam különböző mezőket, amelyek az iwiw-es regisztrációkor is előkerülnek, viszont alapból van pár olyan automatikusan bekerülő rész (pl Történet (?)), ami nem kéne oda. Meg aztán nem szép, hogy egymás alatt helyzkednek el a mezők, ezeket szépen el kéne rendezni egymás mellett-alatt fölött az oldalon.
Mondjuk úgy, hogy kezdő vagyok a drupalban: minden gond nélkül tudok telepíteni, testreszabni egy bizonyos fokig, modulokat telepíteni, de ahol már kicsit bele kéne írni a forrásba, vagy komolyabb konfigurálást igényel ott elakadok. Kaptam egy olyan feladatot hogy a drupallal hozzak létre egy közösségi portált, amolyan iwiw-es stílusút. Ennek fő része a regisztráció, valamint szükség van még egy csoportokat megvalósító részre is. (OG, de ehhez is több tudás kéne ezen a téren, mint amivel most rendelkezem). A megrendelőnek olyan (érthető és alapvető) igényei vannak és lesznek az honlappal kapcsolatban, aminek nagy részét meg tudom oldani, de lesz olyan is biztos, amit nem.
Tehát azt szeretném az elmondottak alapján kérdezni, hogy tudna-e valaki ebben alkalmanként (természtesen nem ingyen) segíteni nekem?
Első körben a regisztrációs részt kéne beállítani és testreszabni az Edit által említett modulokkal, vagy a profile-lal, valamint az OG beüzemelése kéne. Ezzel elindulhatna az oldal és működés közben - ha lesz még igény, akkor lenne egy v. több ember, akihez fordulhatnék. Lehet, hogy egyszerű,de nekem most nem megy és sürget az idő.
Ha érdekel valakit ez a dolog és úgy érzi képes ezt mogoldani, kérem keressen meg e-mailben: [email protected]

Üdv,
Gábor

0
0
Illyés Edit képe

Küldj be egy topikot a Munkaközvetítő rovatba, akár egy ide mutató linkkel, ott inkább meglátják az emberek...

0
0